September 26, 2022


Kriptovaluta Preuzeo je svijet, s više od 21.000 kriptovaluta koje su trenutno navedene na CoinMarketCap-u. To je potaknulo interes ulagača početnika da se pridruže industriji. Budući da je danas popularna investicija, osobito među mladim ulagačima, strah od gubitka čini primamljivim skok u kripto svijet bez dovoljno znanja.

Čitati: Želite li se diverzificirati u medvjeđe tržište? Razmotrite ovih 6 alternativnih ulaganja

Ulaganje u kriptovalute je riskantan pothvat pod bilo kojim okolnostima, pogotovo ako nemate pojma kako to učiniti. Istraživanje i analiza kriptovaluta. No s pravim alatima za istraživanje kriptovaluta možete prikupiti informacije koje su vam potrebne za donošenje informirane odluke o ulaganju.

10 obaveznih alata za traženje kriptovaluta za ulagače početnike

Bilo da ste početnik ili već godinama ulažete u kriptovalute, alati za istraživanje kriptovaluta mogu pomoći u smanjenju rizika i povećati vaše šanse da ostanete ispred svih. Evo 10 najboljih alata za pretraživanje koje možete upotrijebiti za poboljšanje pretraživanja prije Ulaganje u kriptovalute.

1. Elektrode

staze To je agregator podataka o kriptovalutama s puno korisnih alata za analizu grafikona, koji vam omogućuju donošenje boljih odluka o trgovanju. Ima alat za provjeru s raznim filtrima, kao što su sektor, cijena i tržišna vrijednost, koje možete koristiti za prilagođavanje pretraživanja različitih kovanica.

Messari možete koristiti besplatno. Ali ako želite izvući maksimum iz ovog alata za kripto istraživanje, možete nadograditi na Messari Pro za 24,99 USD mjesečno plaćeno godišnje ili 29,00 USD mjesečno bez minimalne pretplate. Pro članstvo uključuje svakodnevne uvide i dugoročno istraživanje, plus značajke za napredni pregled, grafikone i popis za praćenje. Pro vam također omogućuje preuzimanje podataka u proračunsku tablicu.

2. Stakleni čvor

stakla To je on-chain podatkovna i obavještajna platforma, što znači da prikuplja podatke iz više različitih elemenata Blockchain Da biste točno izmjerili aktivnost kriptomreže, zatim upotrijebite te podatke za informiranje investitora o mjernim podacima i uvidima. Glassnode možete koristiti za istraživanje tržišnih indeksa bilo koje kovanice i prikaz broja aktivnih adresa s uspješnim transakcijama. Platforma također pruža podatke o cijenama i omogućuje postavljanje upozorenja i preuzimanje podataka.

Glassnode pruža besplatan pristup podacima ‘tier 1’ koji se ažuriraju svaka 24 sata. Plaćene pretplate iznose 29 USD mjesečno i 799 USD mjesečno, obje se plaćaju godišnje i pružaju dodatne razine podataka i često ažurirane informacije.

3. LunarCrush

Bitcoin i Dogecoin društvenih utjecaja uzrokovao je velike oscilacije cijena tijekom prošle godine. LunarCrush pruža uvid u stvarnom vremenu u to tko su ti utjecaji i omogućuje vam praćenje utjecaja, valuta i razmjena koje vas najviše zanimaju.

LunarCrush zadržava najopsežnije značajke platforme, podatke i nagrade za one koji doprinose zajednici. Ovi doprinosi vam donose lunr – token platforme – koji možete koristiti za otključavanje tih privilegija.

4. Metrika novčića

Valutne vage To je pružatelj financijske inteligencije za kriptovalute, tržišne i indeksne podatke, mrežne podatke i druge alate za analizu koji vam pomažu u donošenju informiranih odluka o kriptovaluti. Platforma vam daje pristup do više od 100 sredstava i više od 400 metrika, uključujući nova sredstva kao što su free float ponuda i ostvareni limit.

Nakon što dodate metriku na svoj grafikon pomoću alata za vizualizaciju mrežnih podataka Coin Metrics, možete ih preuzeti s različitim proširenjima.

Coin Metrics ne navodi cijene na svojoj web stranici. Morat ćete ispuniti zahtjev za kontakt kako biste dobili informacije o cijenama i naučili kako dobiti API ključ potreban za pristup Pro metrikama.

5. Um

Emocija To je još jedan alat za kripto istraživanje koji zaslužuje detaljniji pregled. Kao i Glassnode, Santiment pruža blockchain, društvene medije i financijske podatke o gotovo 2000 kriptovaluta, pomažući vam da predvidite kretanje cijene bilo koje kriptovalute.

Platforma također nudi ključne uvide i izvješća o ponašanju kako biste mogli biti ispred nadolazećih događaja. Nadalje, možete postaviti upozorenja na Santimentu kako biste dobivali ažuriranja kako se novčić koji vidite povećava na društvenim mrežama.

Maloprodajni kripto ulagači, uključujući početnici Možete osjetiti tržište pomoću osnovnih metrika s glavne platforme za 44 USD mjesečno, naplaćuje se godišnje. SanAPI računi za programere i radnike koštaju 149 USD mjesečno, naplaćuju se godišnje i pružaju dodatne metrike i povijesne informacije, kao i mogućnost testiranja strategija, izgradnje signala za trgovanje i razvoja robota za trgovanje.

6. CoinGecko

Možda ste čuli za CoinMarketCap, ali možda niste upoznati s njim Kraljica Gekko. CoinGecko je jedan od najvećih agregatora podataka koji prati cijene kriptovaluta tržišna kapitalizacija. Možete vidjeti promjene cijena uživo za više od 12 000 kovanica i više od 500 Mjenjačnica kriptovaluta.

Osim praćenja i mjerenja kovanica i tokena prema tržišnoj kapitalizaciji i razmjenama prema volumenu trgovanja, platforma pruža dubinsku analizu tržišta kriptovaluta. CoinGecko također pruža statistiku zajednice za Facebooki CvrkutI Reddit i više.

Postoje mnoge druge korisne značajke koje možete besplatno iskoristiti kako biste dobili opsežan pregled određene kriptovalute koristeći CoinGecko. Premium računi koštaju 41,66 USD mjesečno, naplaćuju se godišnje i uključuju iskustvo bez oglasa i napredne značajke.

7. CoinMarketCal

Industrija kriptovaluta je gospodarstvo u procvatu, što dovodi do mnogih događaja na tržištu koji mogu utjecati na kretanje cijena. Zbog toga je nemoguće pratiti događaje iz kripto svijeta ako ne koristite alate za kriptografsko istraživanje kao CoinMarketCal.

CoinMarketCal je kalendar kriptovaluta koji vas obavještava o svim nadolazećim događajima koji uključuju kovanice. Platforma uključuje okvire temeljene na dokazima i zajednice, omogućujući ljudima da dodaju kriptografske događaje, koji su naknadno podložni provjeri. Stvarni događaji dobivaju potvrdan glas, dok naizgled fiktivni događaji dobivaju protiv.

Ako ste zainteresirani za određene događaje za koje mislite da će najvjerojatnije utjecati na cijenu određene kriptovalute, na primjer, jednostavno potražite valutu na platformi. Uz nekoliko klikova vidjet ćete sva događanja navedena za odabrano razdoblje.

8. Ples novčića

novčić ples To je alat za pretraživanje bitcoina s velikim brojem podataka koji biste mogli provjeriti. Platforma prati sve vrste metrika, uključujući grube tečajeve, mrežne čvorove, naknade, veličine blokova i rudarski kvarovi. Također možete razvrstati podatke po zemlji kako biste vidjeli kako se enkripcija usvaja globalno.

Uz Coin Dance također možete gledati prijenos drugih statistika više razine blockchainPovijest cijena, opseg pretraživanja, tržišna vrijednost, demografija i više. Platforma je vođena zajednicom, što znači da korisnici mogu glasati o točnosti informacija koje daje zajednica.

9. Cryptomiso

Ulaganje u kriptovalute bez provjere razvoja određene valute vjerojatno je loša ideja – možda ćete uložiti u mrtav projekt. Budući da su kriptovalute softverski protokoli, mogu na kraju umrijeti ako se ne razvijaju, održavaju i poboljšavaju.

Stoga je ključno pratiti razvoj određenih projekata kodiranja. Vrlo ih je lako pratiti na Githubu, ali ne možete pratiti sve kriptovalute jednu po jednu; Zato vam je potreban alat za pretraživanje kodiranja kao što je kriptomizo.

CryptoMiso rangira kriptovalute na temelju aktivnosti na Githubu. Na temelju najpopularnijeg repozitorija možete provjeriti koliko je obveza pojedinačni projekt kodiranja napravio tijekom određenog razdoblja. Na primjer, u trenutku pisanja ovog teksta, Bitcoin je rangiran na sedmom mjestu u smislu vrijednosti kriptovalute u smislu razvoja platforme.

10. Divergencija / Coinbase Prime

Ako ste zainteresirani za kriptografiju i derivate, Analitika Možda savršeno pristaje. To je alat za analizu podataka koji prikuplja informacije s najboljih burzi derivata kao što su Bybit, OKEx, Binance i FTX na jednom ekranu. Platforma ima mnogo zanimljivih podataka iz kojih možete dobiti vrijednost.

Coinbase je prošle godine kupio Skew i učinio ga dijelom Coinbase Prime. Coinbase Prime vam daje sigurnu pohranu, napredne mogućnosti trgovanja i korisničke usluge u različitim vremenskim zonama.

Od 25. rujna Skew više neće biti dostupan. Međutim, korisnici Skew-a mogu besplatno kreirati Coinbase Prime račun.

daleko

Alati za istraživanje kriptovaluta važni su za svakog ulagača. Prije nego što svoj novac uložite u određeni projekt kriptovalute, upoznajte se s alatom ili dva. Ovi alati će vam dati uvid u kretanje cijena bilo kojeg kripto projekta.

dobro je znati

Koristiti Alati za kriptografsko pretraživanje Dobit nije zajamčena. Umjesto toga, alati vam trebaju pomoći u donošenju informiranih odluka o ulaganju.

Iako korištenje bilo kojeg od ovih alata po prvi put može biti neodoljivo, nakon što se naviknete, moći ćete donositi najbolje informirane odluke o ulaganju koje možete.

Daria Oleg Doprinesite pisanju ovog članka.

Podaci su točni na dan 23. rujna 2022.

Urednička napomena: Ovaj sadržaj nije osigurao nijedan subjekt o kojem se govori u ovom članku. Sva mišljenja, analize, recenzije, ocjene ili preporuke izražene u ovom članku pripadaju samo autoru i nisu pregledane, odobrene ili na neki drugi način potvrđene od bilo koje osobe spomenute u ovom članku.

Ovaj se članak izvorno pojavio
GOBankingRates.com:
10 najboljih alata za istraživanje kriptovaluta koje biste trebali posjedovati kao investitor

Mišljenja i mišljenja izražena ovdje su mišljenja autora i ne odražavaju nužno stavove i mišljenja Nasdaq, Inc.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.