September 27, 2022


Zdjela graha s mrkvom na zelenoj pozadini zelenog kuhara, dobar izbor domaćina za najbolju dostavu obroka

zeleni kuhar

da li vi Doživotni vegan Ili me samo zanima nešto o pristup temeljen na biljkamaUključivanje više biljaka u vašu prehranu ima mnoge prednosti. Iz Smanjite upalu kako biste podržali imunitetBiljke su hranjive elektrane koje pružaju obilje vitamina, minerala, antioksidansa i više. Da ne spominjemo da vegetarijanska prehrana može imati ogroman pozitivan utjecaj na okoliš. Usluge dostave veganskih obroka pružaju način da začinite stvari u kuhinji i upoznate kućne kuhare s novom vegetarijanskom hranom i receptima. Izvrsna su zdjela za uključivanje više povrća u vašu prehranu i uživanje u blagodatima biljnih obroka.

Stručnjaci za hranu i prehranu u Institut za dobro domaćinstvo Proveo tromjesečno istraživanje usluge dostave obroka s više od 200 stvarnih kuhara kod kuće i stručnjaka iz industrije diljem Sjedinjenih Država. Istražili smo i ocijenili više od 40 usluga, uključujući tradicionalne kombinacije jela, Povoljne usluge dostave obroka i Polugotova i gotova jela. Koristeći ove podatke, aNaši registrirani dijetetičari odabrali su najbolje usluge dostave vegetarijanskih obroka koje su ili isključivo veganske ili nude robustan vegetarijanski jelovnik.

Naši najbolji izbori:

Možete saznati više o tome kako ocjenjujemo usluge dostave obroka na kraju ovog vodiča. Tražite više mogućnosti dostave obroka? Provjerite naše vodiče za Najbolja dostava vegetarijanskih obroka i Najbolje usluge dostave organskih obroka.

Obavijest – Nastavite čitati u nastavku

1

ukupno bolje

ljubičaste mrkve

ljubičaste mrkve

Saznajte više:

Cijene Obroci se kreću od 11 do 13,25 USD po porciji, ovisno o broju obroka i porcija koje naručite. Za van košta 12,99 USD po porciji.
Ambalaža Kanta se može reciklirati, ali obloge i spremnici ovisit će o tome prihvaća li ih vaša zajednica za recikliranje ili ne. Konkretne upute dostupne su na purplecarrot.com/recycle.
Dostupnost Dostava je dostupna u svih 48 susjednih saveznih država SAD-a, a neki obroci dostupni su i u zamrznutom prolazu Target.
2

Najbolji asortiman

Mozaička hrana

Mozaička hrana

Saznajte više:

Cijene Zobene zdjelice koštaju 5,99 USD, smoothieji 7,99 USD, juhe 8,99 USD, zdjelice s povrćem 9,99 USD, veganske pizze 11,99 USD, a obiteljski obroci 20 USD (4,99 USD po porciji). Besplatna dostava za kutije od 12 i 18 artikala.
Ambalaža Sve što dolazi u kutiji može se u potpunosti reciklirati.
Dostupnost Isporučuje mozaike u većinu velikih metro područja u istočnim i zapadnim Sjedinjenim Državama.
3

Najbolje juhe i sokovi

velika žlica

velika žlica

Saznajte više:

Cijene Planovi se kreću od 70 USD do 195 USD, ovisno o količini hrane koju naručite.
Ambalaža Pakiranje se može 100% reciklirati, samo ne zaboravite isprati boce i zdjele.
Dostupnost Dostava je dostupna diljem zemlje u svih nižih 48 država.
4

Najbolja smrznuta jela

festro

festro

Saznajte više:

Cijene Cijene se kreću od 11,03 USD do 12,82 USD po obroku pri kupnji a la carte jelovnika. Planovi mršavljenja iznose 178,95 dolara za pet dana i 250,53 dolara za sedam dana.
Ambalaža Ambalaža se može 100% reciklirati.
Dostupnost Dostava je dostupna diljem zemlje za sve države osim Havaja, Aljaske i Portorika.
5

Najbolji organski proizvod

Posipati

Posipati

Saznajte više:

Cijene Planovi iznose 109 dolara za šest obroka, 199 dolara za 12 obroka i 289 dolara za 18 obroka tjedno.
Ambalaža Kutije i spremnici se mogu reciklirati, a obloge se mogu kompostirati, reciklirati i biorazgradive.
Dostupnost Dostava moguća u cijelom susjednom SAD-u
6

Najbolje za wellness

sakara

sakara

Saznajte više:

Cijene Cijena varira ovisno o broju dana koje odaberete i počinje s 25 USD po danu. Planovi počinju od 129 USD za tjedan dana.
Ambalaža Kutije, obloge i spremnici za obrok mogu se 100% reciklirati.
Dostupnost Dostavlja se svugdje u kontinentalni dio Sjedinjenih Država
7

Najbolja vrijednost

večera

večera

Saznajte više:

Cijene Počinje od 4,99 USD po porciji, plus naknada za dostavu od 9,99 USD.
Ambalaža Većina materijala se može reciklirati, uključujući kutiju i separator.
Dostupnost Dostava je dostupna u većinu susjednih država.
8

Najbolje za ljubitelje fleksibilnosti

sunčana košara

sunčana košara

Saznajte više:

Cijene Obroci počinju od 9,99 USD, ovisno o odabranom planu obroka, uz besplatnu dostavu pri prvoj narudžbi.
Ambalaža Sva pakiranja se mogu ponovno koristiti, reciklirati ili kompostirati. Na web stranici tvrtke također su dostupni mnogi linkovi na resurse za recikliranje.
Dostupnost Dostupno na većini lokacija u SAD-u osim u AK, HI, MT, ND i dijelovima NM.
9

Najbolje za malu djecu

mini članstvo

mini članstvo

Saznajte više:

Cijene Obroci za malu djecu počinju od 4,66 USD.
Ambalaža Vanjska kutija se u potpunosti može reciklirati, a zelena izolacija je biorazgradiva.
Dostupnost Dostava je dostupna u sve američke države osim Havaja i Aljaske.
10

Najbolje za djecu

dnevno

dnevno

Saznajte više:

Cijene Planovi počinju već od 5 USD dnevno.
Ambalaža Kutije, pladnjevi i staklenke mogu se 100% reciklirati.
Dostupnost Dostava je dostupna u susjednih 48 Sjedinjenih Država.

Kako testiramo usluge dostave obroka?

U Good Housekeeping Institutu testiramo sve vrste različitih prehrambenih proizvoda i usluga. Od grickalica i zdravstvenih dodataka do kutija za pretplatu na hranu i dostave obroka, naši su stručnjaci predani pružanju najboljeg što se tiče kvalitete, učinkovitosti, okusa, hranjivosti i više.

U našem istraživanju usluga dostave obroka zaposlili smo Više od 200 kućnih testova diljem zemlje zajedno s našim internim stručnjacima. Ocijeni nas Više od 40 različitih usluga dostave obrokaOd tradicionalnih kompleta koji dolaze s unaprijed izmjerenim sastojcima i karticom s receptima koje treba slijediti do potpuno pripremljenih opcija kao što ćete vidjeti na ovom popisu. Usluge smo testirali tijekom tri mjeseca.

Odabrali smo na temelju stručne procjene i recenzija testera u područjima ukupnog zadovoljstva, kvalitete hrane, cijene, napora u recikliranju i dostupnosti. Naši izbori za najbolje usluge dostave veganskih obroka nude razne veganske obroke koji pružaju dodatnu prilagodbu za hranu bez glutena, s niskim udjelom ugljikohidrata i više. Iako je ukus subjektivan, odabrali smo tvrtke koje su općenito postigle visoke ocjene kod testera.

Kao rezultat naših testova, vjerujemo da gore istaknute tvrtke zaslužuju priznanje za svoj učinak u svojim kategorijama. Međutim, ovo je brzorastući segment prehrambene industrije i vjerojatno ćemo u bliskoj budućnosti vidjeti pojavu uzbudljivih novih sudionika. Trenutno i stalno testiramo nove ponude u ovoj kategoriji kako bismo informirali naše čitatelje. Ako su ove opcije izvan vašeg proračuna, provjerite Pristupačne usluge dostave omiljenih obroka. Za detaljniji vodič pogledajte naš popis Najbolje usluge dostave obroka.

Zašto vjerovati dobrom domaćinstvu?

Kao dijetetičarka i zaposlena mama, Stephanie Sasos strastveno želi staviti na stol zdrave obroke za sebe i svoju obitelj, a da ne mora provoditi puno vremena u kuhinji. Stephanie i njezina obitelj jedu isključivo veganski najmanje dva puta tjedno, a ostatak vremena fokusiraju se na veganska jela. Ona koristi vlastitu uslugu dostave veganskih obroka kao način da promijeni uobičajenu obiteljsku rutinu večere i nauči o novoj veganskoj hrani i jedinstvenim metodama pripreme. Stefani ostaje u tijeku s trenutnom scenom dostave obroka i predvodi napore u testiranju kategorije za Good Housekeeping.

Obavijest – Nastavite čitati u nastavkuSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.