September 24, 2022


Maret Football je imao slabo vodstvo u posljednjim sekundama treće četvrtine u petak navečer kada je bek Roman Jensen bacio dodavanje na ekran za back DJ Hilla. Hill je prekinuo nekoliko pokušaja dok je probijao niz bočnu liniju za duge dobitke koji su žabe doveli u minus.

Kad se to dogodi, kao da smo oživjeli, rekao je Maritov trener Mike Engelberg. To je kao, ‘Čekaj malo. Mi smo nogometna momčad. “

Nakon što je gotovo dva desetljeća trenirao Maritovu manje iskusnu momčad, Engelberg je čekao da njegovi igrači pronađu svoj smjer. Nakon što su igrali Hill protiv Severna, Frogsi su učinili upravo to.

Maret je zabio dva gola u prvih osamdeset sekundi četvrte četvrtine. Ono što je tri puta bila tijesna utakmica pretvorilo se u poraz u Maritovoj pobjedi 40-7 u Severna Parku.

“Ova četvrta četvrtina bila je neka vrsta našeg buđenja”, rekao je Engelberg. “Vidjeli ste kako postajemo tim. Prije te četvrte četvrtine, pitali smo se, ‘Što radimo?’ A onda su odjednom u četvrtoj četvrtini… djeca rekla: ‘Čekaj malo – mi može ovo.’”

U završnoj zoni nakon pobjede, Engelberg je pitao koliko je seniora igralo nogomet više od tri godine. Dva igrača podižu ruke.

Dok je Maritovih 46 igrača najviše u povijesti škole, Engelberg je regrutirao mnoge od njih iz srednje škole s 320 učenika. Neki su se htjeli pridružiti nakon što su gledali kako su Frogsi (3-1) pobijedili Balea u pobjedi s field goalom u prošlogodišnjoj utakmici prvenstva DC State Athletic Class A.

Bryce June, široki primač, igrao je u odrastanju košarku i nogomet u tri utakmice protiv Severna (3-1). Yaleova najnovija obveza razvila je strast prema nogometu prošle jeseni, kada je Engelberg mislio da bi mogao biti zvijezda.

John je rekao: “Cijeli program je izgrađen na strpljenju, a treneri kažu, ‘Hej, ne treba ti nikakvo iskustvo da igraš za ovu momčad. Samo želimo ljude koji žele pobijediti i ljude koji žele igrati.”

Severn je također poznata po izgradnji malog tima od 420 učenika u svojoj srednjoj školi. Admiral je prošlu sezonu završio bez pobjede prije nego što se nekoliko igrača školske divizije I lacrossea pridružilo nogometnom timu ove jeseni.

Ali Marit je dokazala da ide naprijed. Jensen je bacio dodavanje za touchdown od osam jardi u June u prvoj utakmici četvrte četvrtine za vodstvo Frogsa od 21-7. Minutu kasnije obrana Marit Donovan presijeca dodavanje Calhouna. U igri koja je uslijedila, Calhoun je dobio dodavanje izvan ekrana i trčao niz lijevu bočnu liniju i doskočio 50 jardi.

Do posljednjih minuta igrači Mareta bodrili su pričuvnu momčad.

“Bili smo više fizički”, rekao je Calhoun. “Znali smo da smo bolja momčad. Mislim, znali smo to cijelo vrijeme. Ali smo to pokazali.”Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.