October 1, 2022


Middlesbrough, UK, 20. rujna 2022. (Globe Newswire) – OceanStake Zadovoljstvo nam je najaviti izvrsnu priliku otvorenu za one koji traže stabilan i pasivan prihod od svojih kripto posjeda uz pokretanje naše platforme – OceanStake. OceanStake je potpuno decentralizirana platforma otvorenog koda za pohranu kripto podataka koja korisnicima nudi priliku za pasivnu zaradu sa svojim kripto fondovima. Pokretan snažnim, neovisno revidiranim pametnim ugovorom, svatko može anonimno imati koristi od svog kripto ulaganja sve dok ima BNB i internetsku vezu.

Da bi započeli, korisnici moraju povezati svoj kripto novčanik s BNB-om, a sa samo 0,01 BNB-a, mogu početi slagati i zarađivati ​​do 5% dnevne kamate odmah bez poduzimanja ikakvih daljnjih radnji.

Platforma ne zahtijeva tehničku stručnost, aplikacije ili bankovnu povijest, a korisnici mogu zaraditi od dnevnih bonusa koji nude 1% dnevne kamate na ukupni vezani iznos, također mogu zaraditi Dnevni Hold Bonus koji daje povećanje od 0,1% na nepovučene bonuse, bonus za ugovor i stanje koji također nudi dodatnih 0,1% bonusa na svakih 1000 BNB oklada.

Platforma se također može pohvaliti impresivnim programom preporuka za svoje korisnike u kojem dobivaju bonus do 8% na svaku njihovu preporuku.

Cilj platforme je proširiti DeFi ekosustav, posebno na Binance Smart Chain, pružajući korisnicima različite strategije za povećanje povrata uz smanjenje rizika.

Platforma je dizajnirana na jednostavan način kako bi bila dostupna svima. Ne zahtijeva komplicirane detalje i sve što korisnici trebaju je uplatiti nešto BNB-a, sjesti i pričekati da ulaganje raste bez ikakvog tehničkog znanja. Jedini uvjet je znati kako prenijeti BNB s jednog računa na drugi.

Za više informacija posjetite: https://oceanstake.net/


        Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.