September 26, 2022


Popularni brend za mršavljenje prepušta se nostalgiji—dok promovira keto proizvode usmjerene na budućnost i proizvode za povremeni post.

SlimFast, robna marka za kontrolu tjelesne težine, u novoj urnebesnoj kampanji razmatra kako se razvijala tijekom svoje gotovo pet desetljeća povijesti.

Na jednoj od novih lokacija, gledatelji vide ženu koja putuje u prošlost dok intervenira u reklamu SlimFast iz 80-ih kako bi objasnila kako su se proizvodi marke promijenili. Sada SlimFast ne samo da nudi izdašna pića u nizu dekadentnih okusa, već je dizajniran da se besprijekorno uklopi u moderne stilove života i wellness trendove poput keto dijete i povremenog posta. “Je li to šalica za maslac od kikirikija?” , pita žena iz nevjerojatnih 80-ih. Protagonist je odgovorio: “Dobro došli u budućnost.”

Marka je posljednjih godina uložila velike novce u modernizaciju – što je uključivalo proširenje proizvodnih linija i strategije marke kako bi se obratila suvremenim potrošačima. Tijekom protekle dvije godine, SlimFast je predstavio nove linije zamjenskih obroka za grickalice i shakeove posebno dizajnirane za keto i osobe s povremenim postom.

Nova kampanja – dio platforme za razmjenu poruka “Deliciously Doable” brenda – promovira cijeli niz proizvoda SlimFast, od njihovih originalnih mješavina do ovih novih ponuda.

S dvije nove lokacije – svaka podijeljena na 10, 15 i 30 sekundi – nova kampanja će se odvijati na televiziji, emitiranju, društvenim mrežama i digitalu. To označava prvo poslovanje marke sa SRG-om, butičnom reklamnom agencijom u Boulderu, Colorado.

za više, Ovdje se pretplatite na dnevni američki bilten The Drum.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.