September 24, 2022


Integracija Cimelia u Dapper Wallet zajedno s 37 službenih platformi diljem svijeta

Cimelio je novo NFT tržište dizajnirano za revoluciju digitalne izvrsnosti. Platforma će biti službeno pokrenuta na jesen s velikim fokusom na stvaranje NFT-ova “Made in Italy” u modnom, umjetničkom, sportskom i luksuznom sektoru. Cimelio je novo NFT tržište dizajnirano za revoluciju digitalne izvrsnosti. Kako bi službeno lansirao jedinstvenu NFT platformu, Cimelio se udružio s prvim javnim pametnim novčanikom koji pokreće Flow Blockchain, Dapper. Kroz ovu integraciju u Dapper portfelj, Cimelio će više od 2 milijuna aktivnih kolekcionara na Dapperu upoznati sa svojom HD digitalnom imovinom proizvedenom u Italiji, čime će širok raspon ljudi u svijetu cijeniti vodeće svjetske talijanske brendove. Cimelio će biti jedan od prvih talijanskih Dapper partnera navedenih na glavnoj listi Dapper Partners, kao što su NBA, NFL, UFC, CNN, itd.

S Dapperom na brodu, očekuje se da će Cimeliov NFT tržišni projekt dosegnuti nove visine. Više korisnika sada će nedvojbeno razumjeti oduševljenje markom.

Osim Cimeliovog inovativnog NFT tržišta, za tvrtku se može reći da je jedini brend stvoren u NFT-u koji osigurava da njegovi korisnici ili investitori dobiju vrijednost od svakog od njegovih proizvoda. Vrijednost NFT-ova bila je tema koja zabrinjava mnoge – uključujući stručnjake – koji inzistiraju na tome da trenutni NFT-ovi imaju vrijednost samo u onoj mjeri u kojoj se mogu plasirati na tržište, ali ne i s Cimelio. Za razliku od trenutačnih NFT-ova koji su uglavnom apstraktni demo-snimci, NFT-ovi tvrtke digitalna su replika predmeta iz stvarnog života i to im donosi veliku vrijednost sa svih točaka gledišta. Između ostalog imaju sentimentalnu vrijednost, novčanu vrijednost i umjetničku vrijednost. Zapravo, Cimelio je nedavno imao privilegiju stvaranja digitalnih replika skulptura Juccija Ugolottija izloženih u talijanskom paviljonu na Dubai Expo 2020. U kombinaciji s naprednim laserskim skeniranjem i 3D renderiranjem NFT-ova, čini se da će Cimelio napraviti veliki potres u industriji.

“Vrlo smo uzbuđeni što možemo najaviti integraciju s Dapper Walletom”, rekao je suosnivač Cimelia Alessandro Tentoni. “Ono što volimo kod Dappera je njegov fokus na odlično korisničko iskustvo i jednostavnost korištenja. Vrlo smo uzbuđeni što možemo poželjeti dobrodošlicu više od 2 milijuna aktivnih korisnika Dapper novčanika u ekosustav Cimelio. Ovo svakako predstavlja važan korak u uvođenju Made in Italija je izvrsnost u svijetu, kao iu Dumalab Digital Labu.” “

O DAPPER LABS

Dapper Labs, tvrtka koja stoji iza NBA Top Shota i izvornih programera koji stoje iza Flow blockchaina, koristi blockchain tehnologiju kako bi publici diljem svijeta približila NFT-ove i nove oblike digitalnog angažmana. Od svog osnutka 2018., Dapper Labs je potrošačkim entuzijastima dao stvarni udio u igri približavajući ih robnim markama koje vole, omogućujući im zanimljive i uzbudljive zajednice kojima mogu doprinijeti i potičući nove putove za njih da i sami postanu kreativni. Trenutačni studijski partneri Dapper Labsa uključuju NBA, NBPA, WNBA, WNBPA, Warner Music Group, Ubisoft, Genies i UFC. Među značajnim investitorima u Dapper Labs su Andreessen Horowitz, Coatue, Union Square Ventures, Venrock, Google Ventures (GV), Samsung i osnivači Dreamworksa, Reddita, Coinbasea, Zynge i AngelLista.

O CIMELIO

Srž Cimelijine misije je njezina predanost vrijednosti umjetnosti, čak iu rastućem digitalnom dobu. Naziv platforme izveden je iz starogrčkog i latinskog (i današnjeg talijanskog) izraza koji se odnosi na dragocjen, vrijedan i vrlo voljen predmet.

Ovaj logotip čini Cimelio jedinstvenim među svim NFT tržištima. Njihovi NFT-ovi su jedinstveni: svaki NFT predstavlja točnu digitalnu rekreaciju predmeta iz stvarnog svijeta, poput umjetnina ili memorabilija. S ciljem revolucioniranja digitalne izvrsnosti, Cimelio se prvenstveno fokusira na stvaranje NFT-ova “Made in Italy” u modnom, umjetničkom, sportskom i luksuznom sektoru.

Za više informacija posjetite https://cimelio.io/.

Veza s medijima
Naziv tvrtke: Semilio
E-mail: Pošalji email
narod: Italia
web stranica: https://cimelio.ioSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.