September 29, 2022


Posljednja prilika za obožavatelje da vide Roger Federer Funkcija igranja uživo izazvala je veliku pometnju 2022 čaša za umivaonikzakazan za ovaj vikend u Londonu.

Osim toga, postoji mogućnost vidjeti divnog Švicarca kako igra zajedno sa svojom kolegom iz “velike četvorke”, Rafael Nadali Novak Đoković i Britanac Andy MurrayU istom timu prvi i zadnji put.

Ulaznica za Laver Cup trebala bi biti najtraženija teniska karta ovog mjeseca, nedugo nakon što je prošli tjedan objavljeno Federerovo umirovljenje. Međutim, nedavno otkriće nekih cijena ulaznica za Laver Cup 2022. ostavilo je ljubitelje tenisa u stanju šoka.

U objavi na Twitteru novinar Jon Wertheim podijelio je neke popise ulaznica za događaj koji će se održati u O2 Areni u Londonu. Cijene pojedinačnih ulaznica kreću se od £26.000 do £45.000, prema Wertheimu.


Ljubitelji tenisa bili su iznenađeni tako visokim cijenama, a dok su mnogi iskazivali krajnju nevjericu, drugi su se malo šalili na račun cijena ulaznica.

“Po ovoj cijeni, nadam se da će te Rafa dovesti do tebe u svom naručju”, napisao je jedan obožavatelj na Twitteru.

“Doslovno sam morao prodati svoju lmao kuću” – rekao je drugi obožavatelj.

Drugi obožavatelj rekao je na istoj temi: “Uživat ću u LC-u iz udobnosti… svog stroja za tetive koljena na poslu u teniskoj trgovini. I to mi je u redu.”

“Ove cijene ne mogu biti stvarne”, uzviknuo je drugi obožavatelj.

= https://twitter.com/jon_wertheim/status/157147413708740608 “data-service=”twitter”>

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.