September 26, 2022


Pročitajte više o CryptoPunks na Lucky Trader: CryptoPunks


CryptoPunks je kolekcija NFT-ova od 10 000 piksela pokrenutih u lipnju 2017.

Grupa je u početku bila slobodna tražiti bilo kojeg korisnika s Ethereum novčanikom. Budući da je jedan od prvih NFT-ova na Ethereum blockchainu, mnogi kolekcionari NFT-a pridaju kolekciji značajan povijesni značaj.

Pridružite se CryptoPunk natjecanju #6584 ovdje!

U nastavku saznajte više o projektu i njegovom usponu do uspjeha.


Sada jedan od najpopularnijih NFT-ova, Kriptoponika Nije odmah postao hit nakon izlaska 2017. godine.

“Kad smo prvi put pokrenuli ovo, nismo ni znali hoće li ikome biti stalo”, rekao je Matt Hall, suosnivač Larva Labsa i CryptoPunksa. “Prvo sam mislio: ‘O moj Bože, imamo 10.000 ovih stvari, a ljudi uzimaju 30? Bilo bi glupo, zar ne? Ali onda su svi otišli.”

U procesu stvaranja CryptoPunksa, Hall i suosnivač John Watkinson također su inspirirali standard ERC-721. Iako je naknadna misao za većinu netehničkih NFT kolekcionara, standard ERC-721 bitan je dio gotovo svih značajnih NFT kolekcionara stvorenih danas.

Dok se o CryptoPunksu 2017. poprimalo malo pažnje, proći će još nekoliko godina prije nego što veći dio populacije sazna za CryptoPunks. Tijekom tog vremena, značajna prodaja CryptoPunka porasla je s tisuća dolara na milijune, a baza kolekcionara proširila se izvan tehnologije i kripto entuzijasta na slavne osobe i kolekcionare, poput Jay-Z-ja i Odell Beckham Jr.

Kako su CryptoPunks početkom 2021. privlačili pažnju javnosti, Larva Labs je također odustao od prateće grupe, Meebits. Svi vlasnici CryptoPunk-a ispunjavali su uvjete za traženje besplatnih NFT-ova, a još 10 000 Meebits NFT-ova stavljeno je na javnu aukciju.

I Punks i Meebits održavao je Larva Labs do ožujka 2022. kada je Yuga Labs, tim koji stoji iza Bored Ape Yacht Cluba, šokantno otkupio prava intelektualnog vlasništva grupa.

Pod vodstvom Yuga Labsa, CryptoPunks ostaje jedna od najtraženijih NFT kolekcija za kolekcionare.

U vrijeme pisanja, donja cijena CryptoPunksa je 63,95 ETH.


provjeri Popisi CryptoPunk stranicu za više.


Zanimaju li vas druga naša Week 3 Web3 natjecanja? Ovdje je predstavljeno svako natjecanje kraljevi:


Odricanje od odgovornosti: autor ili članovi tima Lucky Trader mogu posjedovati NFT-ove o kojima se govori u ovom postu. Nadalje, informacije na ovom web-mjestu ili mobilnoj aplikaciji Lucky Trader nisu namijenjene i ne smiju se shvatiti ili tumačiti kao financijski savjeti.

Za svako od CORE, RARE, ELITE i LEGENDARY Week 3 Web 3 natjecanja, DraftKings namjerava kupiti tri (3) NFT-a od NFT projekta za prvu nagradu u natjecanju s najvećim brojem unosa u postavu (“Promotional Sweep”). DraftKings namjerava kupiti NFT-ove u roku od šezdeset (60) dana od kraja trećeg tjedna natjecanja Web 3. Određivanje NFT-ova za kupnju bit će prema vlastitom nahođenju, a DraftKings zadržava pravo kupiti manje od tri ( 3) NFT-ovi iz NFT projekta u slučaju da je donja cijena premašena Manje od dvostrukog iznosa najniže cijene od 19. rujna ili 3 ETH. DraftKings namjerava koristiti kupljene NFT-ove za nagrade na budućim Reignmakers Football turnirima. DraftKings zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, koristiti NFT-ove u druge svrhe. Tjedan 3 Web 3 REIGNMAKER natjecanja nisu uključena u promociju Sweep the Floor. Pojašnjenja radi, sva su natjecanja u potpunosti otvorena za javnost i nisu klasificirana na temelju vlasništva NFT-ova koji nisu DraftKings. Primjenjuju se zahtjevi sastava za natjecanja Reignmakers Football.


Pogledajte Uvjete i odredbe za CryptoPunk ovdje.


Pridružite se DraftKings Discordu ovdje Za ažuriranja o nadolazećim, živim i prošlim izdanjima.

Povežite se s Reignmakers Football Chatom na Cvrkut.


The DraftKings Marketplace trenutno je dostupan samo u Sjedinjenim Državama i Kanadi.

Morate imati 18 godina ili više u bilo kojoj od 50 američkih država ili Kanadi da biste kupovali i prodavali NFT-ove na DraftKings Marketplaceu.

*Morate imati 19+ godina u Alabami i Nebraski.

*Mora biti stariji od 21 godine u državama Iowa, Louisiana i Massachusetts.

Dodatni zahtjevi za pristup:

Morate imati datoteku Provjereno DraftKings račun.

Morate se složiti DraftKings Market Uvjeti korištenja i Politika privatnosti DraftKings Marketplacea Prije trgovanja na DraftKings Marketu.

Pronađite više informacija o DraftKings tržište? posjetiti DKNation stranica s informacijama.


Za više detalja i često postavljana pitanja pogledajte Oko stranicu ili Centar za pomoć Uz FAQ!

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.