October 1, 2022


Valletta, Malta / PRISTUPNIK / 21. rujna 2022 / Vlast Objavio javnu prodaju prve serije energetski učinkovitih NFT-ova. Ovi NFT-ovi, inspirirani suosnivačem EFFORCE-a Steveom Wozniakom (suosnivač Applea), pomoći će tvrtki stvoriti novu eru projekata energetske učinkovitosti uz pomoć kripto zajednice.

Force, srijeda, 21. rujna 2022., slika priopćenja za javnost

Vizija EFFORCE-a je ponuditi novu vrstu korisnih NFT-ova, koja se temelji na novom konceptu “Dokaz doprinosa”. Genesis NFT-ovi dio su napora NFT-a za energetsku učinkovitost i alat su koji se koristi za implementaciju poboljšanja potrebnih kako bi tvrtke bile energetski učinkovitije. U eri klimatskih promjena te ekološkog, društvenog i institucionalnog upravljanja, ispunjavanje očekivanja uz nižu potrošnju energije je od ključne važnosti.

EFFORCE će početi prodavati 2500 Nastanak NFT-ova za svaki projekt. Prvi projekt je elektrana i toplana snage 180 kW. To je dio napora nepoznate tvrtke i radit će preko 8000 sati godišnje kako bi se pokrile potrebe tvrtke za hlađenjem/klimatizacijom. Osim toga, proizvodit će 1,4 GWh godišnje električne energije. Cijena za NFT je 210 USD. Korisnici moraju zaključati 400 WOZX po kovnici. Nadalje, projektom je predviđeno 735.000 MW bonusa

Drugi projekt je Projekt energetske učinkovitosti (EEP) za nepoznatu tvrtku koja će osigurati 60% električne energije potrebne za uređaj za pročišćavanje otpadnih voda. Također će osigurati toplinu postrojenju za dehidraciju mulja, smanjujući do 80% težine mulja koji se može zbrinuti. Ovaj projekt predviđa bonuse od 665.000 megavata. Cijena NFT-a za ovaj projekt je 190 USD i zahtijeva 380 WOZX tokena za osiguranje po kovnici.

Suosnivač EFFORCE-a i bivši Appleov inženjer Steve Wozniak rekao je: “EFFORCE se usredotočuje i naporno radi kako bi dovršio ciljeve i viziju postavljene kada je osnovan. Od danas nadalje, svatko će moći raditi sa zajednicom i izravno podržati projekte energetske učinkovitosti. Poboljšanje opreme i struktura energetske učinkovitosti, značajno smanjenje potrošnje energije i utjecaj na globalno okruženje.” Što je najvažnije, sve će se odvijati kroz potpuno decentraliziran i transparentan sustav zahvaljujući blockchainu.”

Paolo Pastore, direktor EFFORCE-a dodaje: “Korištenje NFT-ova kao dokaza doprinosa projektima energetske učinkovitosti omogućuje nam stvaranje novog tržišta i održavanje tih doprinosa likvidnim sve dok postoji potražnja za njima. To prije nije bilo moguće: bilo je moguće zaključati sredstva položena za cijelo vrijeme trajanja projekta. Nema šanse da ih vratite prije kraja. Sada, prodajom NFT-a, dioničari mogu lako izaći iz svojih pozicija”

Doprinos projektima energetske učinkovitosti rezerviran je za vlasnike WOZX tokena koji su voljni zaključati svoje tokene za vrijeme trajanja projekta. Zaključani tokeni generiraju nagrade koje dolaze od 1% uštede platforme generirane certificiranim projektima energetske učinkovitosti. Nagrade su proporcionalne broju otključanih tokena.

Svaki EFFORCE NFT dokaz je doprinosa NFT-a s priloženim objektima, dajući vlasnicima nagrade koje dolaze od energije koju je uštedjela tvrtka koja je primila doprinose. Štoviše, Genesis NFT omogućuje svojim vlasnicima sudjelovanje u fazi privatne prodaje novih projekata objavljenih na platformi. Nositelji NFT-a mogu rezervirati količinu NFT-ova jednaku broju Genesisa koji posjeduju. Osim toga, dobivaju popuste na korištenje WOZX-a, uključujući manje pohrane/upotrebe WOZX-a za buduće NFT-ove.

Pastore dodaje: “Odlučili smo primijeniti naše pametne ugovore na Polygonu kako bismo izbjegli visoke naknade za plin, koje bi bile velika prepreka za cijeli ekosustav.”

EFFORCE-ovi NFT-ovi crpe inspiraciju od suosnivača Stevea Wozniaka. Umjetničko djelo će biti otkriveno nakon stvarne implementacije projekta, zajedno s početkom rada NFT čvorova na mreži. Oba postojeća projekta sadržavat će barem jedno jedinstveno umjetničko djelo i mnoge rijetke/izuzetno rijetke kreacije.

Nakon što tvrtke provedu potrebnu promjenu, čvorovi udjela bit će objavljeni na blockchainu. Ovaj ugovor rezultira mWOZ tokenima (mWOZ predstavlja 1 $ ušteđene energije) jednakim bonusu za uštedu energije koji se generira mjesečno. Korisnici mogu pretvoriti mWOZ u USDC putem drugog ugovora na lancu.

Postoji minimalna godišnja postotna stopa od 8% za do 40% nakon pet godina. Kao rezultat toga, najmanje 1,4 milijuna megavata tokena bit će podijeljeno proizvođačima NFT-a ako se Genesis NFT kovnica proda.

EFFORCE je predan punom iznosu potrebnom za početak implementacije i osiguranje projekta. Neprodani NFT bit će uklonjeni s tržišta i spaljeni. Bonuse povezane s kapitalom EFFORCE-a zadržat će EFFORCE i dodijeliti ih drugim projektima energetske učinkovitosti.

o sili

EFFORCE je stvorio prvu platformu koja koristi snagu blockchain tehnologije za demokratizaciju pristupa projektima energetske učinkovitosti. Suosnivač suosnivača Applea Stevea Wozniaka, Jacoba Visettija, Jacoba Vannettija i Kena Hardestyja s više od desetljeća iskustva na tom području, EFFORCE vjeruje u svijet u kojem održivost doista stvara značajne prednosti, a da potrošači ne moraju mijenjati svoje energetsko ponašanje. . Za više informacija posjetite www.EFFORCE.io.

Kontaktirajte EFFORCE

MarketAcross PR
[email protected]

izvor: VlastSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.