October 1, 2022


Dok medvjeđe tržište kriptovaluta nastavlja snižavati cijene digitalne imovine, Ethereum Classic i Ravencoin, oba potencijalna utočišta nakon spajanja za… dokaz o radu Rudari, vide dvostruke gubitke.

Cijena Ethereum Classica pala je 23,4% u tjednu nakon spajanja. Proces čvrstog dokaza udjela koji sada vidi Ethereum doveo je do pada cijene njegovog novčića s 38,93 USD 15. rujna 2022., na dan spajanja, na 29,39 USD danas, prema podacima iz Kraljica Gekko.

Ethereum Classic hash rate porastao je na 223,32 TH po sekundi na dan konsolidacije, u odnosu na 58,12 TH prethodnog dana. Od tada je brzina raspršivanja pala na 160,32 TH po sekundi, prema stranici s podacima o rudarenju CoinWarz.

Hashrate se odnosi na ukupnu kombiniranu računalnu snagu koja se koristi za rudarenje i obradu blockchain transakcija. Terahash po sekundi (Th/s) je ekvivalentan 1 trilijunu hasha po sekundi.

Drugi blockchaini Proof of Work, poput Ravencoina, pokazali su sličnu dinamiku kao Ethereum Classic. Cijena Ravencoina pala je 43,1% od spajanja, s 0,06 USD 15. rujna 2022. na 0,03 USD danas, prema Kraljica Gekko.

Za razliku od Ethereum Classica, koji je pokazao stalan porast stope raspršivanja, Ravencoinova stopa raspršivanja pokazala je nestabilniji bazen rudarenja. Na dan spajanja Ravencoinov hash rate porastao je s 9,64 TH na 19,57 TH prije nego što je pao na 11,22 TH. Ravenquin Brzina raspršivanja Nastavio je fluktuirati tijekom sljedećeg tjedna, u jednom trenutku je danas porastao na 23,50 TH prije nego što je ponovno pao na 7,34 TH.

Kako se približava konsolidacija Ethereuma, to bi dovelo do pomaka vrhunskog blockchaina za NFT-ove, DAO-ove i dapp-ove s energetski intenzivnog konsenzusnog algoritma Proof of Work na ekološki prihvatljiviji dokaz o udjeluRudari su počeli tražiti Ethereum-kompatibilne Proof of Work blockchaine kao što su Ethereum Classic, Ravencoin i nedavno lansirane verzije. Ethereum PoW Nastaviti prethodno unosan rudarski posao.

Ostanite u tijeku s novostima o kriptovalutama i svakodnevno primajte ažuriranja u svoju pristiglu poštu.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.