October 1, 2022


izdano u:

Francuski nogometni savez rekao je da će preispitati svoj sporazum o pravima igrača na sliku nakon medijskih izvješća da je napadač Kylian Mbappe odbio sudjelovati u sponzorskim aktivnostima.

ESPN spomenuti Mbappe Odbio je sudjelovati u timskom fotografiranju i sponzorirati aktivnosti zakazane za utorak jer nije želio podržati neke od njih Zaštitni znakoviuključujući lance brze prehrane i kladionice ugovorene s reprezentacijom.

“Odlučio sam ne sudjelovati u fotosesiji nakon što je Francuska federacija odbila promijeniti ugovor o pravima na slike s igračima”, rekao je Mbappe u izjavi.

The francuski Savez je u ponedjeljak objavio na Twitteru da je održao razgovore s čelnicima tima, predsjednikom, trenerom i glavnim direktorom marketinga.

“…Francuski nogometni savez predan je reviziji ugovora o pravima na slike između sebe i svojih odabranih igrača što je prije moguće”, dodaje se u priopćenju.

“FFF se raduje radu na obrisima novog sporazuma koji će mu omogućiti da osigura svoje interese, uzimajući u obzir legitimne zabrinutosti i osude koje su jednoglasno izrazili igrači.”

Francuska je domaćin Austriji u Ligi nacija u četvrtak i igra u Danskoj tri dana kasnije.

(Reuters)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.