September 29, 2022


El Paso, Teksas (KTSM) – Glavna nogometna predstava u El Pasu bila je jedan od značajnih sportskih događaja Sun Cityja. Stariji nogometaši iz 34. srednje škole okruga El Paso sudjeluju u uzbudljivoj nogometnoj utakmici koja kombinira nogometnu igru.

Kombinacija velike nogometne predstave u El Pasu postoji od prosinca 2011. Kombinacija će se održati 16. prosinca u kompleksu studentskih aktivnosti SISD. U međuvremenu, All-Star utakmica je ta koja je digla mnogo buke kada je u pitanju srednjoškolski nogomet ovdje na granici.

Ove godine bit će godišnja Big Thirty Stars Game El Paso Football Showa. Predviđeno je da se igra u Kompleksu studentskih aktivnosti SISD-a 17. prosinca 2022. Svečanost prije utakmice trebala bi početi u 12:35, a početak bi trebao biti u 13:05.

Veliku nogometnu predstavu u El Pasu podupiru posvećeni odbor volontera, trenersko osoblje i velikodušni sponzori. Sav prihod od igre ide izravno seniorima u obliku stipendija. El Paso maturanti dobili su 711 stipendija u ukupnom iznosu od 611.500 dolara, prema El Paso Big Football Fairu.

U utorak je održana press konferencija na kojoj su predstavljeni glavni treneri za nadolazeću All-Star utakmicu. Franklinov nogometni trener Darren Walker angažiran je da trenira momčad Blue Thunder. U međuvremenu, nogometni trener Pebble Hillsa Mark Torres vodit će Red Storm.

Iako je igra još uvijek na izlasku, značajan rast onoga što El Paso Football Fair radi je vidljivo.

“Da vidimo odakle ova igra dolazi od 1992., tako je cool da to ne bismo mogli učiniti bez podrške El Pasa”, rekao je Ed Stansbury, direktor El Paso’s Great Football Showa. “Ne možemo to učiniti bez sportskih direktora, trenera i puno ljudi i sudionika koji su posjećivali predstavu tijekom godina. Ne radi se samo o nogometašima, već o svima koji su uključeni u nogomet petkom navečer.”

Za više informacija posjetite www.915showcase.comSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.