September 26, 2022


CryptoPunks ostaje jedna od kombinacija NFT-a o kojoj se najviše govori u svijetu. Prodaja animacija od 10 000 piksela i dalje iznosi desetke milijuna dolara u mjesečnom volumenu.

Nažalost, visine koje pruža Larva Labs (programeri koji stoje iza njih Kriptoponika) je stigao 2021. i nije se ponovio 2022.

Dana 8. svibnja Kriptobank #273 Ruke su zamijenjene za oko 139 000 dolara nakon prodaje za 1,03 milijuna dolara u listopadu 2021. Prodavač NFT-a izgubio je oko 80% svoje investicije.

Nakon što je u kolovozu 2021. dosegla najvišu vrijednost svih vremena (ATH) od oko 680 milijuna dolara, prodaja Kriptoponika Počeo je odgađati tijekom posljednjih mjeseci te godine.

CryptoPunks je započeo godinu s mjesečnom količinom prodaje od oko 124 milijuna dolara u siječnju. Opći pad u svim aspektima kripto industrije doveo je prodaju do samo 25 milijuna dolara u kolovozu.

Ovo je bio sedmi uzastopni mjesec da je prodaja pala ispod 100 milijuna dolara. Bez obzira na to, ovo je bila najniža prodaja od lipnja 2021. od 19 milijuna dolara – što je najniža prodaja u 14 mjeseci.

Iako su mnogi analitičari pad prodaje pripisali prelasku s vrlo nestabilne na nepromjenjivu imovinu poput obveznica i zapisa, nastavak pada broja jedinstveni kupciI Ukupne transakcije potvrdio nagli silazni trend.

Jedinstveni kupci dosegli su najnižu razinu u 20 mjeseci

Ukupan broj jedinstvenih kupaca CryptoPunksa pao je na samo 103 u kolovozu 2022. To je bio pad od 92% u odnosu na vrhunac od 1215 iz istog vremena u kolovozu prošle godine. Posljednji put broj jedinstvenih kupaca bio je manji u prosincu 2020. s 96.

Prosječna prodaja dosegnula je najvišu razinu u četiri mjeseca

Unatoč smanjenju broja jedinstvenih kupaca i ukupnih transakcija, prosječna vrijednost prodaje CryptoPunksa porasla je na najvišu razinu u četiri mjeseca na 158.649 USD. To je bio pad od 68% i 55% u odnosu na prodajne vrijednosti na najvišu vrijednost svih vremena od 493 066 USD u studenom 2021. i najvišu vrijednost godine od 353 145 USD u veljači.

Prosječna vrijednost prodaje u kolovozu također je porasla za 82% u odnosu na lipanjsku brojku od 86.930 USD.

CryptoPunks je premašio nekoliko NFT projekata u mjesečnoj prodaji

Unatoč novim najnižim razinama, prodaja CryptoPunksa i dalje premašuje Axi Infinity (6 milijuna dolara), drugi glagol za Otheride (23 milijuna dolara), Najbolji strijelac NBA lige (7 milijuna dolara), azuki (9 milijuna dolara), CloneX (12 milijuna dolara), mjesečeve ptice (19 milijuna dolara) i Art Blocks (10 milijuna dolara).

S druge strane, grupi se kasno dosađivalo Majmun jahtaški klub i Yacht Club Mutant Monkey koji su zaradili 58 odnosno 26 milijuna dolara.

CryptoPunks ostaje jedan od najboljih NFT-ova prema tjednoj prodaji

Digitalni kolekcionarski predmeti i dalje su najprodavaniji s tjednom prodajom. Upravo sam zakasnio u Loot and Bored Ape Yacht Club i slijedio sam ga crtežii Ethereum Naziv službe, a Otheride u činovima.

Je li CryptoPunks mrtav?

Pad prodaje naveo je mnoge dionike u industriji digitalnog kolekcionarstva da se zapitaju hoće li CryptoPunks početi postupno nadmašivati ​​druge NFT skupove.

u kolovozu, Bored Monkey Yacht Club oborio je CryptoPunksI to je postalo referentna točka za mnoge analitičare.

je bitak[In]Crypto se obratio redovnim stručnjacima kako bi dobio njihovo mišljenje o tom pitanju.

Oliver Mann, osnivač i izvršni direktor trustINwine.com, tržišta vrhunskih vina koje se prodaje kao Nije zamjenjivo Tokeni (NFT) dodali su svoj glas ovom pitanju.

“Ideju da je premium grupa NFT-ova umrla zbog nekoliko mjeseci manje od 100 milijuna dolara mjesečne prodaje treba uzeti u širi kontekst. Općenito, prodaja beskorisnih NFT-ova opada, i u smislu minimalnih cijena i količine, uz nekoliko iznimaka, Yuga Labs nedavno je preuzeo CryptoPunks Intellectual Property (IP), budući da još uvijek nije jasno što to znači u praktičnim slučajevima upotrebe. Zapravo, puni IP NFT-ova je nešto u zraku, što znači da postoji razina neizvjesnosti o vrijednosti,” rekao je Mann.

Dodao je: “U široj slici, sa sjediniti Na nama, medvjeđe tržište i opća financijska previranja u stvarnom životu, preuranjeno je donositi bilo kakve prosudbe o tome je li grupa gotova ili ne. Već smo vidjeli oživljavanje starih projekata i kao sa svim stvarima, ove stvari idu u valovima. Još uvijek smo u ranim fazama NFT-ova, a oni koji rano dođu na tržište, poput CryptoPunksa, nastavit će dobivati ​​vrijednost.”

Kao što su neki rekli, CryptoPunks su poput Mona Lise i dugoročno će imati pravu vrijednost. Zaključio je da jaki projekti preživljavaju, a možda čak i napreduju, na medvjeđim tržištima.

odricanje

Sve informacije na našoj web stranici objavljene su u dobroj namjeri i samo u svrhu općeg informiranja. Svaku radnju koju čitatelj poduzme u vezi s informacijama na našoj web stranici na vlastitu je odgovornost.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.