September 26, 2022


Arlington, Virginija – (Healthrageous sa zadovoljstvom najavljuje pokretanje nevjerojatne personalizirane ocjene zdrave prehrane kojoj se može pristupiti putem bilo kojeg web uređaja. Osnažuje starije osobe Medicare Advantage dajući im jednostavnu, kvantificiranu ocjenu za mjerenje napretka u unosu više hranjivih tvari. Mnogi članovi Medicare Advantagea imaju jednu ili više kroničnih bolesti koje se mogu poboljšati prehranom. Uz Healthrageous Score for Healthy Eating, oni procjenjuju svoju prehranu i razumiju utjecaj svojih prehrambenih navika, au roku od nekoliko minuta dobivaju i personalizirani plan za poboljšanje svoje prehrane i zdravlja.

Ocjena zdrave prehrane vrlo je učinkovita i klinički dokumentirana mjera kvalitete prehrane koja je usko povezana s rizikom od razvoja kroničnih bolesti. Modeli kliničkog istraživanja predvidjeli su poboljšanja zdravlja i očekivane uštede u troškovima zdravstvene skrbi kao rezultat poboljšane kvalitete prehrane. Svaki korak bliže prehrani koja je u skladu sa smjernicama Dijetetskih smjernica može pomoći u smanjenju ili pogoršanju kroničnih bolesti povezanih s prehranom kao što su bolesti srca ili dijabetes tipa 2.

Healthrageous ide dalje Medicare dostava obroka Pogledati Spremni za podgrijavanje i jelo U kombinaciji s digitalnom platformom za angažman koja djeluje kao virtualni čuvar zdravlja za aktiviranje članova Medicare Advantage putem mobilnih poruka i angažmana na sadržaju do 52 tjedna godišnje. Program pokreće jedinstvena, zadovoljavajuća zdravstvena iskustva kroz personalizirani angažman, brzo mjerenje i ukusne obroke koji su pogodni za srce i dijabetes.

“Vodstvo u kategoriji, zdravo ciljanje”Veza uma i tijela “Stvoriti praktičan i jednostavan način na putu zdrave prehrane”, kaže Rick Lee, izvršni direktor Healthragiosa. “Jedan mali pomak, krećete se na personalizirano putovanje zdravom hranom. Kao da se vaši okusni pupoljci nastavljaju oporavljati dok se vaši okusi usput prilagođavaju hranjivoj prehrani.”

Healthrageous je ponosan na partnerstvo s GoMo Healthom kako bi pomogao starijim osobama da žive svoje najbolje živote dijeljenjem mobilnih poruka i prilagođene podrške za njihova kronična zdravstvena stanja. Vlastita platforma za digitalni angažman GoMo Healtha pomaže ljudima da djeluju na svoje zdravlje iskorištavanjem njihovih odgovora na ankete i procjene tijekom cijelog programa. “Kroz znanost angažiranja GoMo Healtha utemeljenu na dokazima, BehavioralRx®, uklanjamo trenje, dodajemo praktičnost i pomažemo članovima da personaliziraju svoje zdravstvene odluke kroz ljepljivo, zabavno iskustvo koje je oslobađajuće i neovisno,” kaže Bob Gold, izvršni direktor GoMo Healtha.

Rezultat: “Članovi Medicare Advantagea imaju energiju 3 puta od broja očekivanog u našim zdravstvenim planovima”, kaže Lee. “Healthrageousova kolekcija zdravih obroka isporučenih izravno u njihove domove u kombinaciji s pouzdanim sadržajem u digitalnom iskustvu pokazala se vrlo privlačnom i zadovoljavajućom.”

O ZDRAVLJU

Healthrageous je nova vrsta tvrtke za zdrav život opsjednuta omogućavanjem zdravih stilova života kroz laka i zabavna iskustva. Kako članovi pristupaju jednostavnom načinu pristupa zdravoj prehrani, slijedite staze pouzdanih zdravih odnosa. posjetiti Healthrageous.net Saznajte više o tome kako članovi Medicare Advantagea mogu dobiti obroke koji su pogodni za dijabetes i srce isporučeni na njihove domove u besprijekornom iskustvu koje ih uključuje u zdravo ponašanje.

O GoMo Healthu:

GoMo Health® primjenjuje znanost angažmana utemeljenu na dokazima, BehavioralRx®, na svoju digitalnu terapiju temeljenu na oblaku, Concierge Care®, kako bi aktivno proširio planove skrbi, pružajući resurse i podršku ljudima u njihovim “živim” okruženjima—poboljšavajući izvanbolničku skrb i njegov utjecaj. Ovaj model pružanja izvanbolničke skrbi integrira podršku za psihosocijalne i fizičke potrebe za stvaranje personaliziranih planova skrbi koji se temelje na ponašanju i koji pacijentima omogućuju da sami upravljaju svojom skrbi i donose zdravstvene odluke. Povezivanjem s pacijentima putem Telehealth Triple Play™, GoMo Health koristi pametni mobilni BOT sustav za prikupljanje i trijažu podataka o pacijentima preko kućnih medicinskih uređaja, vođenje ‘razgovora’ u stvarnom vremenu i prikupljanje elektroničkih rezultata pacijenata (ePRO). Pokazalo se da to mijenja ponašanje pacijenata s kroničnim i složenim stanjima diljem svijeta, što je rezultiralo značajnim poboljšanjima u zdravstvenim ishodima i pridržavanju te nižim troškovima skrbi za pružatelje usluga, bolnice, zdravstvene planove, poslodavce i tvrtke u području znanosti o životu. Da biste saznali više, posjetite www.gomohealth.comSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.