September 26, 2022


Sretan ponedjeljak kockari, Chris Bengel je opet s vama. Kakav je to bio NFL.

Više od drugih sportova, nikada ne možete predvidjeti što će se dogoditi kada se radi o NFL na tjednoj bazi. The Zrakoplovi Izbriši manjak dvama dodirima u odnosu na Smeđa U zadnjih 90 sekundi četvrte četvrtine bilo je nešto kao iz filma. Također smo vidjeli datoteku osnove 20-0 izbrisao je zaostatak u prvom poluvremenu ispred napadači I zaraditi lopatu i zabiti u produžecima.

Oh, i imamo dva Još NFL natjecanja na rasporedu za večeras. Prijeđimo na kadrove.

All Eastern Times, svi tečajevi putem Caesars Sportsbooka


🔥 Vruća ulaznica

Vikinzi u orlovi, 20:30 | TV: ABC

Najnovije mogućnosti:

Philadelphia Eagles-3

  • glavni trendEagles 3-0-1 ATS u posljednja četiri meča domaći su favoriti
  • Izbor: Eagles -2,5 (-115)

Jedan od najvećih događaja u natjecanju – između dviju najboljih NFC tehnologija do danas – bit će Vikings All-Pro u velikom broju Justin Jefferson Suočavanje s timom koji je prošao njegovu selekciju 2020 NFL projekt. Motivacija će sigurno biti tu za Jeffersona, ali ja sam i dalje na strani domaće momčadi na tom mjestu.

Njih dvojica su bili vrlo izjednačeni posljednjih godina, ali Eaglesi su nešto bolja momčad ovdje. Kao što se vidjelo u prvom tjednu protiv skorojevića crnoNapad Eaglesa opasan je kao bilo koji drugi napad u ligi. široki zvjezdani prijemnik AJ Brown Počeo je kada je postigao 10 hvatanja za 155 jardi u prvom tjednu, i koliko god opasan bio Philadelphijin zračni napad, Eaglesi su obavili posao na zemlji. Imali su četiri brzopleta slijetanja protiv lavova.

Sada, Vikingsi imaju dva vrlo talentirana dodavača u obliku Jeffersona i Adam Thelin. Jefferson je također imao veliki uspjeh u prvom tjednu postigavši ​​devet hvatanja za 184 jarde i dva touchdowna protiv Pakeri. Međutim, orlovi imaju par prekrasnih kutova ubij Darija i James Bradbury Ovo će ovaj put otežati život. Očekujem da će to biti prilično blizak odnos, ali treba imati na umu da je Viking bek Kirk Cousins Ima učinak karijere od 2-9 u nogometu ponedjeljkom navečer. Odvest ću Eaglese na field goal kod kuće.


💰 VIŠE IZBORA MULTNACIONALNIH SNAGA

titani u Fakture, 19:15 | TV: ESPN
odabrati: Josh Allen Preko 264,5 jardi (-117)
: Grubo je obračunavao s obranom energija heroj ovnovi U dominantnoj pobjedi na otvaranju sezone 31-10 prošli tjedan. Glavni razlog bila je igra Josha Allena, koji je završio 26 od 31 za 297 jardi i tri touchdowna te večeri.

Čak i s jednim od njegovih najboljih mjesta Gabe Davis Budući da je sumnjičav, Allen ne bi trebao imati problema s brisanjem ove vrpce. Uostalom, Giantsi su 2021. imali prosjek od 245,2 jardi po natjecanju, što je bilo 25. u NFL-u. Osim toga, ova obrana titana je dopuštena Daniel Jones Ocijeniti 115,9 kvoterbeka u prvom tjednu. Da, Daniel Jones. Kad bi Jones to mogao učiniti, ne sumnjam da bi Allen ubacio svu obranu Titana u kuću.

glavni trend: Allen je zabio najmanje 265 jardi u četiri od zadnjih šest utakmica

odabrati: Galen boli Preko 51,5 brzih jardi (-125) – To je prilično velik broj za jarde ubrzanja beka, ali ne sumnjam da je to broj koji bi bek Eaglesa Galen Hurts lako mogao premašiti.

Izlazeći iz vrata u prvom tjednu, navala Lions’ Passage bila je agresivna u potjeri za Hurtsima, što nije dopuštalo pozivatelju zvjezdanog signala da prođe mnogo kroz svoje vodstvo. Što je napravio Hurts? Spustio je loptu i trčao 17 puta 90 jardi i doskočio. Ovo nije prvi put da su Hurtsi tako aktivni u ubrzanom napadu.

Tijekom svojih posljednjih 11 utakmica, Hurts je postigao čak 52 jarda u sedam od tih natjecanja. Osim toga, prešla je granicu od 60 jardi u pet od tih igara. Ako su Vikinzi došli za nestašlukom kao što su to učinili Aaron Rodgers U prvom tjednu, Hurts ima sportski duh i brzinu da probije ograničenje i odigra svoje noge.

glavni trend: Hurts je pretrčao najmanje 52 jarde trčanja u sedam od zadnjih 11 utakmica

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.