September 26, 2022


U utorak je Cricket NFT Rario najavio ekskluzivno partnerstvo mladog trkača T20I Arshdeepa Singha s platformom za pokretanje nezamjenjivih tokena (NFT). Putem ove veze, Singhovi NFT-ovi bit će dostupni isključivo na Rariju.

Singh se pridružuje Rishabhu Pantu, Virenderu Sehwagu, Zaheeru Khanu, Smriti Mandhani, Cheteshwaru Pujari, Ruturaju Gaikwadu, M Siraju, Shafali Vermi, Rashidu Khanu, Jasonu Holderu, Quintonu De Kocku i mnogim drugim partnerima na platformi.

Govoreći o partnerstvu, Arshdeep Singh je rekao: “Iznimno sam uzbuđen zbog ekskluzivnog partnerstva s Rarijem za pokretanje vlastitih nezamjenjivih tokena (NFT-ova). Radujem se što ću podijeliti neke od svojih najdražih stvari i povezati se sa svojim obožavateljima na najveća zajednica obožavatelja kriketa, Rario.”

Rario je također lansirao svoj Star Power Pack Drop u ponedjeljak, za koji je tvrtka rekla da je rasprodan u roku od nekoliko minuta. Najnoviji Star Power Pack Drop predstavio je igrače iz indijskih i australskih kriket timova koji će sudjelovati u duo seriji koja počinje danas, 20. rujna. Sadržala je karticu australskog i indijskog igrača, s različitim skupovima vještina, za svaki paket uključujući Rishabha Panta, Dinesha Karthika, Stevea Smitha i Pata Cumminsa. Cijene paketa kretale su se od 4 do 150 dolara.

Suosnivač i izvršni direktor Raria, Ankit Wadhwa, rekao je: “Naš najnoviji Star Power NFT paket naišao je na neviđeni entuzijazam među obožavateljima kriketa i rasprodan je u roku od nekoliko minuta. U isto vrijeme, također smo partneri s još jednom zvijezdom u usponu u indijskom kriketu , Arshdeep Singh, koji se pridružuje postojećoj kriketaškoj ligi na našoj platformi. Dodavanje u našu postavu dodatno će ojačati globalnu kriketašku bazu koju Rario stvara.”

Osnovali su 2021. IIT Alumni Ankit Wadhwa i Sunny Bhanot kao licenciranu platformu za digitalno kolekcionarstvo za ljubitelje kriketa za prikupljanje i trgovanje kriketom NFT-ovi. Ima ekskluzivna partnerstva s Cricket Australia, Hero Caribbean Premier League, Lanka Premier League, Abu Dhabi T10 League, Legends League Cricket, Big Bash League i Women’s Big Bash League. S Polygon Studios i Animoca kao partnerima, Rario ima sjedište u Singapuru, a također ga podržavaju investitori kao što su Kingsway Capital, Presight Capital i Dream Capital.

uhvati sve Poslovne vijestii tržišne vijestii Udarne vijesti događaji i najnovije vijesti Ažuriranja Live Minta. preuzimanje datoteka Aplikacija Mint News Za dnevna ažuriranja tržišta.

više
manje

sudjelovanje u Mint bilteni

* Unesite dostupnu e-poštu

* Hvala što ste se pretplatili na naš newsletter.

Dodajte svoj komentarSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.