September 26, 2022


Pa, ovo je definitivno bio kaotičan tjedan u nogometu. I bilo je gotovo više od toga, ali Alabama Uspio sam se vratiti Teksas. Također, tko bi to znao Sunbelt konferencija Skočio bi na vrh petorice, barem za sada. Sad kad je prošlo nekoliko tjedana, stvari su se možda malo smirile.

Svaki tjedan ću koristiti ovaj prostor da vam kažem što mislim da su neke od najboljih oklada za vikend. Također ću pogledati iznenađenje tjedna, a to će biti momčad za ispadanje koje biram da odmah pobijedim.

Također ću vam dati izbor drugih igara koje imaju potencijal sveučilišni nogomet Momčadi za doigravanje. S obzirom na to da većina timova još ne igra, gotovo svi su trenutno tehnički kandidati za CFP. Dakle, barem u prvih nekoliko tjedana sezone, ići ću sa svojim trenutnim AP-ovim 12 najboljih.

Bio sam 2-1 u izborima prvog tjedna koji nisu bili uključeni u propuštanje Tjednog iznenađenja. Nakon tjedan dana pauze, vraćam se na to. S obzirom na kaos od prošlog tjedna, moglo je biti tako.

Izbori 3. tjedna

Južna Florida u broju 18 Florida

Istaknuta igra | Florida Gators protiv South Florida Bullsa

Aligatori ližu svoje rane nakon što su izgubili dom Kentucky prošli tjedan. Ovaj tjedan imaju tim na koji mogu svaliti frustracije. USF je dao do 50 BYU U svom jedinom meču protiv FBS konkurencije dosad. Kriminal u Floridi također bi trebao imati dan na terenu i učiniti dovoljno da pokrije ovo širenje. Odabir: Florida (-24,5)

zračne snage u Wyoming

Istaknuta igra | Wyoming Cowboysi protiv Air Force Hawksa

Air Force bi mogao biti najbolja momčad u Mountain West konferenciji koja je ove sezone bila na vrhu. Kao i sve servisne akademije, Falcons će raditi u gotovo svakoj utakmici i do sada su bili hit ove sezone. Prikupljeno 435 jardi protiv Colorado Od tjedan dana. Wyoming nije dobro prošao protiv Illinois Prvo trčanje, odustajanje od više od šest jardi po teretu. Kauboji će morati biti kauboji da bi ovo učinili konkurentnim. Odabir: Zračne snage (-17)

zapadni Kentucky u Indijana

Istaknuta igra | Indiana Hoosiers protiv Western Kentucky Hilltoppersa

Indiana je startala s 2-0, ali se muči pronaći ofenzivni ritam. Hoosiersi su zakasnili protiv nje Idaho Prošli tjedan, što je dobro jer su ispali u prvom poluvremenu. Hilltoppersi su bili vrlo produktivni u napadu, što smo i očekivali od njih. IU će vjerojatno pobijediti, ali očekujem da ću Zapadni Kentucky zadržati blizu. Izbor: zapadni Kentucky (+6,5)

uzrujanost tjedna

Kansas u Houston

Istaknuta igra | Houston Cougarsi protiv Kansas Jayhawksa

Vjerovalo se da su pume sposobne skinuti prijestolje Cincinnati na Američkoj atletskoj konferenciji i trčati na mjestu na Six New Year’s kao predstavnik Grupe pet. To bi se još moglo dogoditi, ali do sada je bilo teško ići protiv Houstona, kojemu su za pobjedu trebala još tri puta. UTSA Izgubio je u produžetku Texas Tech prošli tjedan. U međuvremenu, Kansas je postigao 56 i 55 poena u svoje prve dvije utakmice, od kojih je posljednju dobio Zapadna Virginia. Ovo mora biti izvođenje jedanaesteraca, a ja volim Jayhawkse. Preuzimanje: KS (ML +278)

Ostali CFP kandidati

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.