September 26, 2022Linkovi za pričemjestoPolja treninga na otvorenom

izgled: puni jastuci

Kada je Oregon Football Club u subotu navečer završio svoju prvu pobjedu u sezoni, obrana UO mogla je biti ponosna na napredak koji je pokazala tijekom otvaranja sezone.

Međutim, nakon pobjede 70-14 nad Eastern Washingtonom, glavni trener Dan Lanning Ne želim da se itko osjeća potpuno zadovoljno.

Lanning je nakon meča rekao: “Znam to. Bilo je 14 bodova na ploči na koje se želim vratiti. Definitivno postoje neke stvari koje možemo poboljšati. Standard je standard.”

Ducksi se vraćaju u akciju pokušavajući postići svoju formu u ponedjeljak, a treninzi se nastavljaju u utorak dok se momčad priprema ugostiti Brighama Younga u subotu (12:30, Fox). Bez obzira na ishod prošlog tjedna, Lanning je ponovio na još jednoj tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak navečer: “Stvarno smo orijentirani na proces.” Proces poboljšanja nastavljen je u utorak, vježbanjem u punim jastucima.

Nakon treninga u utorak, igrači su podržali želju svog trenera da vide još poboljšanja kako sezona bude odmicala. Ducksi su prošli tjedan možda dopustili samo 14 poena, ali to je bilo 14 za njih.

“To je definitivno odraz igrača – tako se mi osjećamo u vezi s tim”, visoki vezni DJ Johnson On je rekao. “Kao obrani, cilj je nokautirati ljude. Svaki put kad osvoje poene, to znači da postoji nešto za poboljšati.”

DJ Johnson vježba

Nije samo obrana ta koja pomaže da poeni budu izvan igre; Posebni timovi također su važan čimbenik, a prvi touchdown u istočnom Washingtonu napravljen je u subotu dugim povratnim udarcem, s jardi prostora na kraju, za početak. Dodajte to popisu područja za poboljšanje koja bi trebala spriječiti Oregon da osjeti popuštanje nakon prve ovogodišnje pobjede.

“Imali smo dobra dva tjedna treninga”, student druge godine na obrambenom položaju Christian Gonzalez On je rekao. “Svatko je fizički, posebno u oceanu – nešto na čemu smo znali da moramo raditi…

“Ponosimo se time što smo najfizičkija momčad, najfizičkija obrana. I samo se moramo nastaviti truditi da to poboljšamo.”

NB: Izraz “naoštreno željezo” često se koristi na treninzima u Oregonu, au utorak je bio jedan takav primjer koji nadilazi puko međusobno ponavljanje. Nakon 1-on-1-pass-rush ponavljanja predstavljenog između Marcus Harper II i Taqi TimaniDvije minute su dva zrakoplovna radnika sjedila sa strane i raspravljala o metodama koje su koristili jedan protiv drugoga i kako bi im se onaj drugi mogao najbolje suprotstaviti. …bivši trener UO Mike Bellotti Prisustvovao je dijelu treninga i proveo nekoliko minuta nakon toga razgovarajući s Lanningom. …

Na svojoj tjednoj konferenciji za novinare u ponedjeljak, Lanning je izrazio optimizam u vezi s ovim napadačem Ryan Walk i primatelja Sedam McGeeja Uskoro će se oporaviti od ozljeda koje su ih sputavale prošli tjedan. … Trener kornerbekova Demetris Martin Prošlotjednu utakmicu trenirajte iz novinarske lože tijekom sigurnosnog trenera Matt Paulridge Zamijenio ga je na terenu, nakon što je na utakmici s Gruzijom naišao na Martina s bočne strane.

Praksa Muleki Matavao

citiran:

Senior vanjska strana DJ Johnson
O tome koliko je obrana spremna za suočavanje s pokretnim veznjakom ovog tjedna

“Mi smo protiv Bo Knicks svaki dan u praksi; On je pokretan čovjek. imaš Ty ThompsonOn je pokretan tip. Tako da svaki tjedan imamo lutalice. Što ih više susrećemo, to bolje.”

U prilici da se suočite s bivšim suigračem u napadu BYU, borite se s Kingsleyjem Suamataiom
“Bit će u redu. On i ja smo već imali jako dobar odnos, pa bi bilo dobro da ga ponovno vidimo… Definitivno se čini da je sazrio. Stoga je dobro vidjeti da raste.”

Sekundarna obrambena leđa Christian Gonzalez
O tome kako je uspio obaviti presretanje preko ramena prošli tjedan

“Trener (Martin) radi dobar posao osiguravajući da dobijemo loptu koju vi uhvatite u kritičnim situacijama. Jer nikad ne znate kako ćete dobiti loptu.”

Intervjui nakon prakse:

Senior vanjska strana DJ Johnson

Sekundarna obrambena leđa Christian Gonzalez

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.