September 24, 2022


Popularni investitor u Shark Tank Kevin O’Leary navodno je rekao da će politike utjecati na ulaganja u prostor digitalne imovine, jer dijeli njegov optimizam da će američki kreatori politike podržati kriptovalute.

Benzinga Izvještaji O’Leary očekuje da će nadolazeće politike imati pozitivan stav prema stabilnim kovanicama jer će to biti poticajno i za američki dolar i za tržište kriptovaluta.

“Razlog zašto obje strane podupiru stabilne kovanice jest taj što će američki dolar postati virtualna valuta na globalnoj razini. Ako se stabilni coin podržan američkim dolarom i državnim obveznicama organizira kao sustav plaćanja, to bi moglo potaknuti interes “državnih imovinskih fondova i financijskih institucije.”

prema cijeni bitcoinaBTCIspod 20.000 dolara, O’Leary također upozorava da će glavna kriptovaluta vjerojatno ostati pod pritiskom ako se ne uspostave jasne kripto politike. BTC se trenutno trguje na 18.448 USD, što je pad od više od 70% u odnosu na najveću vrijednost svih vremena u studenom.

O’Leary ipak vjeruje da će SAD uskoro uvesti vlastite kripto propise i to će koristiti tvrtkama poput Bitzera, Bitcoin rudara, koji je uložio u njega.

“Ohrabruje me činjenica da ćemo tijekom sljedećih 18 mjeseci možda imati politiku i mislim da će se to dobro odraziti u recenzijama tvrtki poput Bitzera, posebno onih koje znaju kako pružiti ESG [Environmental Social and Governance] rješenje za velika poduzeća.

Ne propusti priliku – Pretplata Primajte šifrirana upozorenja putem e-pošte izravno u svoju pristiglu poštu

ček kretanje cijena

Prati nas Cvrkuti Facebook i kabel

pretraživati Dnevni Hodel Mix

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Izjava o odricanju od odgovornosti: Mišljenja izražena u The Daily Hodlu nisu investicijski savjeti. Ulagači bi trebali provesti dubinsku analizu prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalute ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i transakcije na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, a The Daily Hodl nije investicijski savjetnik. Napominjemo da je The Daily Hodl uključen u affiliate marketing.

Istaknuta slika: Shutterstock / jiang jie feng / Fotomay

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.