September 26, 2022


  • 41-godišnji muškarac dao je prosječan dan prehrane za pregled Klinika za prehranu iznutra.
  • Rekao je da provodi povremeni post i keto dijetu, a njegovi ciljevi su izgubiti masnoću i održati mišiće.
  • Nutricionist je rekao da jede više cjelovitih žitarica, voća, povrća i zdravih masnoća.
  • Ako želite svoju prehranu pregledati stručnjak, Ispunite ovaj obrazac.
  • Savjeti u ovom članku nisu zamjena za profesionalnu medicinsku dijagnozu ili liječenje.

Mitchell, 41, predstavio je svoju rutinu prehrane Insider Nutrition Clinic, gdje dijetetičari i nutricionisti daju savjete o prehrambenim navikama čitatelja.

Za Insider je rekao da su mu ciljevi izgubiti masno tkivo i održati mišiće.

Mitchell je rekao da radi za stolom i da vježba šest dana u tjednu, radeći jednu glavnu mišićnu skupinu i 30 minuta kardio vježbi dnevno. Čini povremeni postJesti između 10.30 i 18 sati, s visokim udjelom masti i niskim udjelom ugljikohidrata keto dijeta.

Registrirani dijetetičar Rhiannon Lambert Recite insajderu da povremeni post i izbacivanje ugljikohidrata Može imati negativne nuspojave, a neće nužno olakšati Smanjenje postotka masti u tijelu. Umjesto toga, Mitchell bi trebao uključiti više povrća, voća i cjelovitih žitarica u svoju prehranu, rekao je Lambert.

Mitchell prekida post proteinskim shakeom i jajima

Mitchell svoju prvu hranu pojede u 10:30 ujutro, popije proteinski shake i pojede dvije šalice jaja napravljenih od jaja, sira, slanine ili kobasice.

Prehrana bogata proteinima pomaže u održavanju mišića dok je u kalorijskom deficitu za gubitak masnoćeali Mitchellovoj dijeti nedostaju vlakna, koja Pomaže vam da se osjećate siti i smanjuje gladrekao je Lambert.

Povremeni post može pomoći u mršavljenju jer je to nekim ljudima lakši način za održavanje Manjak kalorijaRekla je, ali ne radi svima.

“Viđena ograničenja u prehrani mogu dovesti do prejedanja, prejedanja ili čak poremećaja prehrane”, rekao je Lambert. “To može usporiti put mršavljenja i dovesti do nezdravog odnosa s hranom.”

Mitchell za ručak jede meso i sir

Rekao je da je Mitchellov drugi obrok u danu meso, poput pilećih prsa, bataka, odreska ili mljevene govedine sa sirom i jalapenosom.

Lambert je rekao da mu možda nedostaju hranjive tvari i energija zbog niskog unosa ugljikohidrata, voća i povrća.

“Ugljikohidrati su esencijalni makronutrijenti koji nam trebaju da nam daju energiju za vježbanje i svakodnevni život te da naše tijelo radi optimalno”, rekla je. “Njihovo ograničavanje može uzrokovati umor, loše raspoloženje, želju za hranom, pa čak i nedostatke u prehrani.”

Izbacivanje ugljikohidrata također može dovesti do gubitka mišića dok ste u kalorijskom deficitu, trener nutricionizma dr. Mike Molloy Prethodno je rekao iznutra.

Lambert Mitchell savjetuje da se ograniči njegov unos Zasićene mastiNalazi se u siru i crvenom mesu, što se povezuje s povećanim rizikom od srčanih bolesti i moždanog udara. Umjesto toga, postavite prioritete nezasićene masti Izvori poput maslinovog ulja i avokada.

Ove “zdrave masti” i izvori složenih ugljikohidrata kao što su riža od cjelovitog zrna ili tjestenina dat će Mitchellu više energije za njegove treninge i pomoći mu da postigne svoje ciljeve, rekao je Lambert.

Mitchellov posljednji obrok je meso sa salatom

Cezar salata od lososa.

Zamjena piletine za losos može povećati raznolikost hrane.

GT


Za večeru Mitchell ima meso poput pilećih prsa i odreska ili hamburger s romaine salatom, sirom i preljevom za ranč.

Lambert je rekao da bi Mitchellu dobro došla veća raznolikost prehrane, pa predlaže da dio mesa zamijenite lososom, grahom ili slanutkom s povrćem, a također dodate složeni ugljikohidrati i zdrave masti.

“Čineći to, povećat će se unos vlakana i raznovrsne biljne hrane koja bi mogla biti korisna zdravlje crijevaOsim toga, duže ga drži punim.”

Mitchell uzima puno dodataka prehrani

Mitchell uzima 10 dodataka prehrani svaki dan, uključujući jabučni ocatmultivitamini, riblje ulje, kurkuma, Kolagenelektroliti, cink i magnezij.

ali, Većina njih je nepotrebnaPogotovo ako se Mitchell hranio uravnoteženije, rekao je Lambert.

Zagovara pristup “prije svega hrana”.

“Uravnotežena, zdrava prehrana, bogata cjelovitim žitaricama, voćem, povrćem, biljnim bjelančevinama, vlaknima, zdravim masnoćama i adekvatnom hidratacijom trebala bi značiti da zadovoljavate preporučene dnevne potrebe za svakim nutrijentom”, rekao je Lambert.

Neki ljudi ne uspijevaju i trebaju određene dodatke prehrani, rekla je, ali ako vam ih liječnik ili kvalificirani nutricionist ne preporuči, vjerojatno ih ne morate uzimati.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.