September 26, 2022


Za mnoge ljubitelje nogometa, Dan utakmice je sve o ukusnom namazu za Dan utakmice. Jeff Mauro, slavna zvijezda Food Networka, kuhar i voditelj podcasta za “Come On Over”, zna da njegov nedjeljni nogometni jelovnik treba uključivati ​​sve goste, uključujući njegove pse Pinot G i JoJo. Iako je Mauru možda teško reći ne ovim krznenim drugovima dok navija pri svakom doskoku, uravnotežen izbor bolji je od hranjenja četveronožnih članova obitelji sa stola. CESAR “Match Up” jelovnik pretvara omiljenu hranu za dan igre u opcije prilagođene psima.

Mauro je oduvijek volio svoja dva psa, Pinot G i JoJo. Kao što se vidi s Najbolja jelaCijeni to što su njegovi psi njegovi stalni pratioci. Od pružanja pomoći kada Bearsi izgube od Packersa (oprosti Jeff) ili navijanja kada rulja na Soldier Fieldu prvi put izbije, psi znaju kako biti taj prijatelj u bilo kojoj situaciji na dan utakmice.

Tijekom nedavnog razgovora s Maurom, razgovor se fokusirao na to kako štencima donijeti omiljene okuse dana igre. Iako može postojati neslaganje oko toga koja će momčad, Packers ili The Bears, postaviti najbolji NFC rekord, Mauro zna da se svi mogu složiti da je hrana ono što ujedinjuje na dan utakmice.

Kao što je Mauro rekao, nedjelja je u znaku hrane, točnije “hrane o kojoj sanjate cijeli tjedan”. bilo da se radi o pizzi, pileća krilcaili onu uvijek ukusnu talijansku govedinu, Mauro je otkrio da je to “sam gledao utakmicu sa svojim psima i bilo je najsretnije”.

Dok Mauro možda pokušava natjerati sina da gleda sva četiri godišnja doba, tinejdžerova glad može stvoriti trenutak za jelo i žurbu. Nakon uživanja u ovom nogometnom naletu, zov za videoigricama u podrumu puno je veći od želje da se Medvjedi vrate u četvrtoj četvrtini. Čak i ako je njegov sin imao druge planove, njegovi psi bili su njegovi stalni pratioci.

Odanost pasa potaknula je ideju CESAR “Match Up” liste. Ovaj koncept preuzima različite ponude CESAR-a i oponaša okuse popularne hrane za Dan igre. Konkretno, prvi ikada CESAR 7-Layer je uvijek popularan umak od 7 slojeva, koji koristi govedinu, piletinu, ljubičasti krumpir, grašak i mrkvu, CESAR Filet Mignon okus & Spring Vegetables Garnish suhu hranu za pse i Caesar Medley Trio.

Kao što je Mauro rekao u svojoj kući, “Dakle, kada znate kada ekipa iz Chicaga zabije gol i kada Green Bays postigne tri pogotka u jednoj utakmici, mi slavimo, a ja ću zagristi i pokupit ću talijanski govedinu i onda ću svom psu dati 7-slojnu Caesar preljev.” I oni su super strastveni i stvaraju cijelo ovo iskustvo, zar ne? Jer znate, ljudima je zadovoljstvo udovoljavati njima, ali ja sam u tome zbog ovi psi. Dali su mi toliko toga, želim im vratiti.”

Mnogi roditelji pasa to cijene Trebali biste biti svjesni izbora hrane Za krznene članove obitelji. Hranjenje korom za pizzu iz kutije možda nije najzdravija opcija. Kao što je Mauro rekao, ovaj recept “koristi hranu na koju su navikli i žude svako jutro i večer kada ih hranite.”

Iako Mauro možda ima veliki dio svog inventara posvećen Pinot G i JoJo, on je povukao crtu s jednom stavkom. Mauro se odriče svoje majice za pse na dan utakmice. Kako je to opisao, “Kada pokušate obući psa prvi put i samo ponekad to može biti određeni izgled. Onda vam daju ono što radite, samo zašto?”

Iako bi Mauro mogao uživati ​​igrajući Brooks and Dunn’s Boot Scootin Boogie u školi sa svojim sinom, postoji razlika koja posramljuje njegovog tinejdžera i tjera njegove pse da nose nešto više od bandane za dan igre.

Dok Mauro priprema jelovnik za dan utakmice, on zna da postoji mnogo recepata za Cesar koji oponašaju okuse na stolu. Od čilija do pilećih krilaca Web stranica marke Ima više opcija kako bi svim nogometnim navijačima, bilo četveronožne ili četveronožne, osigurao obrok dostojan ove prilike.

U Maurovom domu klasična čikaška opcija uvijek je ukusna opcija. Iako je jedna određena TV emisija možda potaknula preporod talijanske govedine, Mauro zna da ona nikada ne izlazi iz mode. A za sve koji ne mogu dobiti jedan od ikone Chicaga, odredbe Maura Spremni za slanje paketa bilo gdje u Sjedinjenim Državama. Čak i malo giardiniere na tanjuru će na najbolji način poboljšati okus.

Iako pred Maurovim Chicago Bearsima može biti neizvjesna sezona, ove će jeseni biti diljem Food Networka. Od novih epizoda Kuhinje do potpuno nove emisije Food Network u studenom, Jeff Mauro donosi svoje brze i ukusne recepte u svačiji dom.

Ove nogometne sezone ugrabio je talijanski pilsner jak hrabarTo je ukusna talijanska govedina i služi 7-slojni Cezar za pse. Bez obzira na konačni ishod utakmice, hrana će razveseliti sve.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.