September 26, 2022


Keto Kitchen planira proširiti se u centar Cedar Rapidsa


Vlasnik Mo Nasraddin stoji ispred Keto Kitchena u Iowa Cityju u travnju 2021. Nasraddin je pobijedio u utrci Cedar Rapids Metro Economic Alliance za kontekstualizaciju prostora za proširenje s novim restoranom u središtu Cedar Rapidsa. (Novine)

Cedar Rapids – Mo Nasraddin, vlasnik The Keto Kitchen u središtu Iowa Cityja, pobijedio je u utrci Cedar Rapids Metro Economic Alliance za prostor kako bi se proširio na središte Cedar Rapidsa.

Kao prvoplasirani, Nasr El Din dobit će zajam od 20.000 dolara za usluge arhitektonskog projektiranja, podršku u izgradnji i poslovno obrazovanje za novogradnju. Također će dobiti prvi izbor jedne od pet nekretnina dostupnih za gradnju u središtu grada.

“Ovaj novac će nam omogućiti da otvorimo naše zemljište u središtu Cedar Rapidsa”, rekao je Nasr El-Din. “S našim uslugama pripreme obroka, uzbuđeni smo zbog mogućnosti da utječemo na tisuće života na lokalnoj i nacionalnoj razini.”

Koncept restorana Nasraddin prilagođava se različitim životnim stilovima i dijetama uključujući keto dijetu, bezglutensku dijetu, punih 30 dijeta, staromodnu dijetu, vegansku, vegetarijansku i dijetu s niskim udjelom ugljikohidrata. Njegovo prvo mjesto je u Iowi Otvoreno u ožujku 2021.

Godišnje natjecanje financira samofinancirajuća općinska uprava za poboljšanje gradske četvrti.

Komentari: (319) 398-8340; elijah.decious@thegazette.com

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.