September 26, 2022


QQ Music NFT-ovi oporavljeni Autor slike: QQ Music

Neki korisnici QQ Musica zahtijevaju povrat novca za svoje NFT nakon što se kripto tržište dramatično ohladilo.

Tencent Music Entertainment Group upravlja aplikacijom za strujanje glazbe (TME) i Korisnici kažu Pristup njihovoj digitalnoj građi postaje sve teži. Korisnici mogu pretraživati ​​pojam “digitalni kolekcionarski predmeti” u glavnoj traci za pretraživanje glazbene aplikacije kako bi mu pristupili unaprijed. Korisnici sada moraju pristupiti NFT platformi u kupljenom dijelu svog profila, uz četiri dodatna koraka.

Tencent Pokrenut NFT platforma unutar QQ Musica u kolovozu 2021. Prvo izdanje vidjelo je sve 1983 javno dostupne kopije NFT-a s pjesmom “Monk”, koju je skladao Hu – rasprodano na NFT lutriji od gotovo 80 000 ljudi. Svaki od ovih NFT-ova prodavao se za 199 juana (30,70 USD). Hu Yanbin je 38-godišnji kineski pjevač, tekstopisac i glazbeni producent čiji je NFT nastao iz probne verzije njegove pjesme objavljene 2001. godine.

Mnogi korisnici QQ Musica izražavaju zabrinutost da platforma izgleda kao da će uskoro biti ukinuta. “Pristup je skriven. Molimo financirajte,” čita Jedna od žalbi nalazi se pod hashtagom “TME Digital Holdings”. Aplikacija QQ Music nije bila prvi put da je Tencent pokušao ponuditi NFT-ove.

U kolovozu 2021. Tencent je predstavio aplikaciju Huanhe koja je izgrađena na vrhu Zhixin blockchaina tvrtke. Prva prodaja platforme uključivala je 300 NFT glasova stvorenih u kineskom talk showu “Shisanyao”. Ali Kina je zabranila kriptovalute prošle godine u sporom procesu.

Prvo je kineskim financijskim institucijama zabranila sudjelovanje u kripto transakcijama u svibnju 2021. Zatim je Kina sljedećeg mjeseca zabranila lokalno rudarenje kriptovaluta. Do rujna 2022. kriptovaluta je zabranjena kao koncept u rujnu. Tencent Možda želite umanjiti važnost NFT-ova i njihove ponude u svjetlu ovih smjernica koje su razvijene tijekom proteklih godinu dana.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.