October 1, 2022


Poznati kripto analitičar koji je zacrtao dno Bitcoina 2018. misli tako BTC i Ethereum (ETH) priprema se za oštra poskupljenja.

Analitičar pod pseudonimom Smart Contracter govori svojim 210.900 sljedbenika da je Bitcoin dovršio porast od pet valova na četverosatnom grafikonu i da će sada vjerojatno izvršiti korekciju prema dolje na razinu od 20.000 dolara.

“Lijep porast od pet valova u odnosu na najniže vrijednosti Bitcoina u četiri sata. Nastojat ću produžiti bilo kakvo povlačenje ispod 20 500 USD tijekom sljedećih nekoliko dana.”

slika
izvor: Smart Contractor / Twitter

Analiza Smart Contracter temelji se na Elliottovoj teoriji valova, naprednom pristupu tehničke analize koji pokušava predvidjeti buduće kretanje cijena prateći psihologiju gomile koja se pojavljuje u valovima. Prema teoriji, smjer imovine se preokreće nakon završetka porasta od pet valova.

Dok je Smart Contracter kratkoročno medvjeđi u pogledu BTC-a, vjeruje da bi Bitcoin mogao izrezati dno ciklusa.

“Također vidim duži vremenski okvir tjednog neuspjeha ljuljačke/formacije dvostrukog dna…barem, [I’m targeting] Najviši tjedni raspon oko oznake od 24 000 do 25 000 USD.”

slika
Izvor: Smart Contracter / Twitter

U vrijeme pisanja ovog teksta, BTC je mijenjao vlasnika na 22,156 dolara, povećanje od preko 2% na dan.

Gledajući Ethereum, Smart Contracter očekuje oštro povlačenje za vodeću platformu za pametne ugovore prije nego što se akumulira oštro povećanje prema ciljnoj cijeni od 2400 USD.

“ETH C pad vjerojatno je sada u tijeku, kako bi se ispravio porast od pet valova od srpanjskih najnižih.”

slika
izvor: Smart Contractor / Twitter

U vrijeme pisanja Ethereumom se trguje po 1687 dolara, što je pad od više od 2% u proteklom danu.

Ne propusti priliku – Pretplata Primajte šifrirana upozorenja putem e-pošte izravno u svoju pristiglu poštu

ček kretanje cijena

Prati nas Cvrkuti Facebook i kabel

pretraživati Dnevni Hodel Mix

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Izjava o odricanju od odgovornosti: Mišljenja izražena u The Daily Hodlu nisu investicijski savjeti. Ulagači bi trebali provesti dubinsku analizu prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalute ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i transakcije na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, a The Daily Hodl nije investicijski savjetnik. Napominjemo da je The Daily Hodl uključen u affiliate marketing.

Istaknuta slika: Shutterstock / Zaleman

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.