September 29, 2022Negaunee – Teniski tim Negaunee Girls’ High School zadržao je poraz ove sezone osvojivši tri od četiri puta pojedinačno iu parovima do pobjede 6-2 nad gostovanjem Escanabi u ponedjeljak poslijepodne.

Svaki je meč odlučen u dva seta, pri čemu su Eskymosi dobili obje utakmice na Trips #1, a Minersi su popravili rezultat na 13-0-1.

“Jako sam ponosan na ono što je ovaj tim postigao do sada,” Trener Negauneeja Kyle Sarri rekao je u e-poruci. “Bilo je puno upitnika oko toga tko će gdje igrati i kamo napredovati u različitim dijelovima momčadi i svi su nadmašili očekivanja.

“Sve što možete tražiti je da napadaju svaki dan i pokušaju se poboljšati, i to pokušavaju i dalje. Ovo je rijetkost za mladu skupinu, a skupiti 13 pobjeda je prvi korak naprijed.”

Naveo je nekoliko svojih igrača da odaju priznanje jer je Aubrey Johnson pobijedio 6-4, 6-1 na drugom mjestu nad Eskie pojedinačno Sonie Mackie, a Ava Gustitos i Payton Brunet pobijedili su na četvrtom mjestu u parovima, 7-6 (7-2), 6-0 preko Carly Bowden i Molly Smil.

“Aubrey je svojim slanjem napravila veliku promjenu i činilo se da se isplatilo,” rekao je Sarri. “Ava je odradila stvarno sjajan posao popunjavajući nas, Paityn se danas udružio s njom i odigrao sjajno kako bi podigao njihovu igru.

“Cody Scanlon, naš trener u zajedničkom pothvatu, nastavlja postavljati naše granice (igrači zajedničke linije i igrači povezani s ligom) i mnogi od njih mogu neprimjetno intervenirati.”

Konferencija Mid-Peinsula, koja će uključivati ​​rudare, Westwooda, Ishbeminga i Gwen, zakazana je za četvrtak ujutro u Iron Mountainu.

——————–

Westwood 8, Gwen 0

U ponedjeljak u Gwenu, prva igračica Patriotsa u singlu Lexi Olson bila je razvučena u tri seta prije nego što ih je dobila, dok su u parovima broj 2, Kaelyn Donnie i Nolia Dawson iz Westwooda bile teško gurnute u pobjedi u dva seta.

Olson je dobila svoju igru ​​6-0, 4-6, 10-4 nad Miahom Schiefel iz Modeltownersa u trećem setu odigranom u profesionalnom tiebreaku, dok su Donny i Dawson pobijedili 7-5, 7-5 Kaylu Watt iz Gwen i Nole Boyer .

Natjecalo se samo šest vožnji jer Modeltowners nije imao raspoloživih igrača za četvrto mjesto u pojedinačnoj konkurenciji iu parovima.

——————–

Escanaba 5, Westwood 3

Ponedjeljkom u Westwoodu, Patriotsi su igrali dva puta tog dana sa šminkom od prošlog tjedna.

Westwood je pobijedio u singlu broj 4, gdje je Samantha Robbie pobijedila 6-3, 6-1 Maggie Martin iz Eskyja, u igri parova broj 1 gdje su Izzie Marta i Alyssa Cofio dobile 6-3, 4-6, 7-6 (7-5) Marathon je pobijedio Delaney McIntyre i Natalie Williams, a na trećem mjestu, pobijedio je u parovima s Morgan Schneider i Kaiom Itilamaki 3-6, 6-2, 6-4 u još jednom dugom meču nad Issey Brown i Sophie Wagner.

“Prvoplasirani parovi odigrali su vrlo tijesnu utakmicu i izgubili su u tiebreaku na (Kingsford) Inviteu prije nekoliko tjedana, pa sam bio uzbuđen vidjeti da stvari idu svojim tijekom danas protiv Escanabe,” Sarah Massey, direktorica Patriotsa, rekla je u e-poruci. Puno smo razgovarali o dominaciji u poenu i ‘igranju’ u parovima broj 1 ove godine.

“Alyssa i Izzy počinju pronalaziti svoj utor na prvom mjestu (u igri parova) i mogle su vidjeti uspjeh i također se boriti u nekim teškim situacijama ove sezone.

“Ovakvi mečevi su ono što ih priprema za igranje turnira. (Mid-Peinsula Conference i UP Finals turniri) trebali bi im biti zabavni.”

Patriotsi su također izgubili nekoliko tijesnih mečeva, a najbliži je bio u singlu broj 3 jer je Molly Van Damme iz Eskymosa pobijedila Emersona Nelsona iz Westwooda 7-5, 7-6 (9-7).

——————–

Market 7, Kingsford 1

U ponedjeljak u Kingsfordu, Redettes su ostvarili pobjede u svakoj utakmici u dva seta, uz jedini poraz u tri seta.

“Činilo se kao da nismo igrali utakmicu cijelu vječnost, ali to je samo zbog vrlo gustog rasporeda koji smo imali u proteklih nekoliko tjedana,” Trener MSHS-a Karl Thomsen rekao je u e-poruci. Uz to rečeno, (ovo) je bila sjajna utakmica za (sastanak Velike sjeverne konferencije).

“Nisam siguran što će nam konferencijsko prvenstvo ili (UP finale) spremiti, ali znam da je ova skupina djevojaka bila pobuna za trenera i da su ove godine napravile velike korake.”

Sjednica GNC-a zakazana je za danas u 10 sati u Sudovima MSHS.

Marquettein pojedinačni zamah došao je od reketa br. 1 Kaie Miller, br. 2 Annabelle Martinson, br. 3 Cecilie Jacuzzo, br. 4 Natalie Dino. Najbliži od njihova četiri meča bila je Dinova pobjeda 7-6 (7-1) 6-1 nad Allateom Shanksom iz Flaviersa.

“U utakmici jedan na jedan, naše četiri djevojke igrale su pametne mečeve i pogodile su mnogo sjajnih udaraca,” rekao je Thomson. “Bila sam jako zadovoljna prilagodbama usred meča koje su napravile Natalie Dino i Annabella Martinson, što im je pomoglo da pobijede.”

U parovima, broj 1 Payton Bullock i Peyton Plug bile su među pobjednicama Reddita, 6-3, 6-1 nad Lexi Fross i Elise Doeler.

“Na igranju parova, sve su djevojke nastavile pokazivati ​​rast svoje komunikacije i koncentracije,” rekao je trener Marquette. “U igri parova br. 1, Paytonovi su u ranoj fazi imali problema, ali su se skrasili i zaradili dosta kvalitetnih prihoda.”

Redettes su također odnijele pobjede u parovima od Eliine Brazeau i Nisthe Gautam na trećem te Lindsey Lake i Lexi Hammerstrom na četvrtom.

“Lindsey Lake i Lexi Hammerstrom nastavile su igrati sa svojim sjajnim 1-2 udaranjem i igrom s loptom,” rekao je Thomson.

Jedini poraz Marquette dogodio se na drugom mjestu u igri parova, s Addie Rutter i Linya Grob iz Kingsforda nadmašivši Husanu Brindel i Mayu Barkkonen iz Reddita, 6-4, 3-6, 7-5.

Informacije prikupio urednik Sportskog žurnala Steve Brownlee. Njegova adresa e-pošte je sbrownlee@miningjournal.net.Današnje udarne vijesti i više u vašem sandučiću


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.