September 24, 2022


YARMOUTH – Michael McGonagle je bik i balerina. Yarmouth od 6 stopa i 2, 200 funti u dvorištu može pregaziti braniča ili ostati unutar granica uz bočnu liniju kako bi dobio nekoliko dodatnih jardi.

Petak navečer protiv planine Desert Island, McGonagle je učinio oboje.

McGonagle je nosio loptu 47 puta, ubrzavajući za 433 jarde i postigavši ​​pet touchdowna, a također se oporavio kada je pobijedio Clipperse MDI, 50-46, u nogometnoj utakmici s osam igrača.

“To je puno”, rekao je McGonagle govoreći koliko je jardi zaradio. “Definitivno sam umoran, ali sam uzbuđeniji nego ikad zbog pobjede. Definitivno smo pobijedili.”

Yarmouth je popravio rezultat na 4-0, a treneru Jimu Hartmannu ovo je bila 100. pobjeda u karijeri.

“Kad sam prvi put preuzeo (u Portland Highu, njegovom bivšem timu), rekli su mi da neću pobijediti u dvije utakmice, i evo nas ovdje”, rekao je Hartmann.

McGonagle je imao distance za touchdown od 6, 70, 5, 13 i 5 jardi, uključujući touchdowne na tri uzastopna posjeda u drugoj četvrtini kako bi Clippersi poveli s 30-16 do prekida. Svako toliko, McGonagle je spustio rame i počeo uspostavljati kontakt s napadačem, gurajući MDI igrača nekoliko dodatnih jardi.

“Ne mogu vjerovati koliko je jak. To se ne može trenirati”, rekao je Hartmann.

U svom trčanju od 13 jardi s 18,5 sekundi do kraja prvog poluvremena, McGonagle je uzeo bacanje i istrčao daleko, gotovo istrčavši izvan granica na 5 prije nego što je zadržao ravnotežu i utrčao u ciljnu zonu.

“Večeras ću ga vidjeti u svojim snovima, mojim noćnim morama. Znali smo iz njihove sheme, da stavljaš najboljeg beka (Spencer Labric) protiv (McGonaglea), a to je teška kombinacija 1-2, sigurno,” rekao je Mark Shields, MDI trener.

Jedini put kada su Clippersi imali posjed lopte, a nisu postigli pogodak, dogodio se kada su kleknuli za kraj utakmice. LaBrecque je postigao tri touchdown poena, a njegov TD trčanje od 7 jardi s 4:28 doveo je Clipperse u vodstvo 50-30.

Trojanci (1-2) su to učinili zabavnim u zadnjih minutu i pol. Prvo je Sam Sinclair imao dodavanje od 8 jardi za touchdown od Spencera Laurendeaua s 1:28 za igru, a Aiden Grant je pretvorbom za dva poena smanjio Yarmouthovo vodstvo na 50-38. Nakon što je Grant uzvratio udarac s prednje strane, Lorendo je pogodio Jacoba Shieldsa za dodavanje od 15 jardi za touchdown 37 sekundi do kraja, a Grantov udar je doveo do rezultata 50-46.

Ovaj put, Eddie Kim iz Yarmoutha uzvratio je bočni udarac i doveo Clipperse do kraja meča.

Grant je odigrao sjajnu igru ​​za Trojance, pretrčavši 253 jarde i tri touchdowna na 20 kočija. Grant je dao touchdown od 87 jardi u prvoj ofenzivnoj utakmici MDI-a za vodstvo Trojansa 8-7, i zabio je za 2 jarda početkom druge četvrtine za napredak 16-12.

Grant je također nastavio drugo poluvrijeme za touchdown od 96 jardi.


Upotrijebite donji obrazac za poništavanje lozinke. Kada pošaljete e-poruku na svoj račun, poslat ćemo e-poruku s kodom za resetiranje.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.