September 29, 2022


Dva gorka rivala sučelit će se kada se Pittsburgh Steelers suoče s Cleveland Brownsima na sjevernoazijskom nogometnom turniru u četvrtak navečer. Obje momčadi doživljavaju razočaravajuće poraze nakon što su zajedno pokušale osvojiti prvi naslov. Steelersi su prošli tjedan poništili svoju odluku 17-14 protiv New England Patriotsa, dok je Brown napuhao prednost od 13 poena u zadnje dvije minute i izgubio 31-30 od New York Jetsa. Pittsburgh je nedavno dominirao u seriji s Clevelandom, imajući 11-3-1 protiv Brownsa od 2015. godine.

Početak je zakazan za stadion FirstEnergy u Clevelandu u 20:15 ET. Cleveland je favorit od 4,5 bodova u najnovijim kvotama Brownsa protiv Steelersa iz Caesars Sportsbooka, dok je više/manje za ukupno postignute bodove 38. Prije nego što napravite bilo kakvu okladu na Steelers protiv Brownsa ili TNF predviđanja, Svakako provjerite što za SportsLine NFL stručnjak Emory Hunt ima za reći.

Hunt je osnivač i glavni izvršni direktor Football Gameplana, koji pruža analize za sve razine nogometa od 2007. On je bivši povratnik u Louisiana-Lafayette i poznaje igru ​​iz perspektive igrača. Huntova predanost analizi svih razina sveučilišnog i profesionalnog nogometa pomogla je pokrenuti sezonu NFL-a 24-18, uključujući rekord 12-6 u zadnjih pet tjedana.

Osim toga, Hunt je postigao 11-3 u posljednjih 14 mečeva NFL izbori koji uključuje Browna, vraća 780 USD. Tko ga slijedi, taj je put.

Sada je Hunt dodijelio regije Steelersi protiv Brownsa On je samo zatvoren u svojim izborima i predviđanjima TNF-a. Sada možete otići na SportsLine za Huntove odabire. ovdje NFL kvote I linije klađenja za Steelers protiv Brownsa:

  • Brown spread protiv Steelersa: Cleveland -4,5
  • Brown protiv Steelersa više/manje: 38 bodova
  • Browns protiv Steelers novčana linija: Pittsburgh +175, Cleveland -210
  • Mjesto odigravanja: Steelersi su remizirali 4-0 na bodovnu razliku u posljednje četiri utakmice protiv svojih sjevernoazijskih rivala
  • Klee: Brawn ima 8-3 ATS u posljednjih 11 utakmica u četvrtak
  • Izbori Brownsa protiv Steelersa: Snimku pogledajte ovdje

Istaknuta igra | Cleveland Browns protiv Pittsburgh Steelersa

Zašto smeđa može biti pokrivena

vozeći Cleveland NFL U špici nakon dva tjedna (prosjek 2005.) i ima snažan udarac u sprintevima Nicka Chubba i Karima Hunta. Chubb predvodi tim u naletu, zabio je 39 puta za 228 jardi (5,8 u prosjeku) i tri dodira. Imao je tri eksplozivne igre od 20 jardi ili više i prvi je napravio 11 touchdowna. Chubb je također prijetnja u igri dodavanja s 28 jardi na četiri prijema (7,0 prosjek).

Hunt ima 104 jarda trčanja u 24 kampanje (prosjek 4,3) i jedan pogodak. Hunt je imao 74 jarde u gužvi, uključujući 58 iskoraka, u drugom tjednu protiv Jetsa. Tražit će svoju treću utakmicu zaredom sa 70 jardi blizu ili više. On ima 522 jardi scrimmagea (130,5 po utakmici) i pet touchdowna u četiri utakmice u četvrtak.

Zašto se Steelersi mogu pokriti?

Pittsburgh prijemnik Deontaya Johnsona Snažno je započeo sezonu s 13 prijema. Ima 112 primljenih jardi s jednom eksplozivnom igrom od 25 jardi dok pretvara sedam prvih touchdowna. Johnson je predvodio Steelerse sa šest hvatanja za 57 jardi u 2. tjednu. Tražio bi svoju 15. utakmicu zaredom s pet ili više hvatanja i svoju četvrtu utakmicu zaredom s 50 ili više jardi. Johnson je zaradio TD u posljednjem susretu s Clevelandom i ima preko 95 jardi u dvije od posljednje tri utakmice protiv Browna.

Još jedno oružje u napadu je široki prijemnik Claypool potjera. Ima osam prijema za 44 jarde (prosječno 5,5) kao i šest koncerata za 36 jardi tijekom sezone. Claypool je prošlog tjedna postigao četiri gola protiv New Englanda. Imao je osam prijema za 93 jarda u svojoj jedinoj karijeri u noćnom nogometu u četvrtak, 9. prosinca 2021. u Minnesoti.

Kako funkcionira izbor Brownsa protiv Steelersa

Za Nogomet petkom navečer, Hunt je sklon zabijanju, ali također kaže da važan faktor X čini jedan aspekt širenja bitnim. Možete saznati o čemu se radi i vidjeti ostatak Huntovih odabira i analiza nogometa u petak navečer na SportsLineu.

Koga će Steelersi pobijediti protiv Brownsa u nogometu u četvrtak navečer? I koji je važan faktor X koji čini jedan aspekt namaza nužnim? Posjetite SportsLine sada kako biste saznali na koju stranu rasporeda Steelersa protiv Brownsa trebate skočiti, a sve od 11-3-godišnjeg stručnjaka za izbore koji uključuju Clevelandi saznajte.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.