September 28, 2022


Victoria, Sejšeli, 23. rujna 2022. (Globe Newswire) – OKXDruga najveća svjetska mjenjačnica kriptovaluta danas je objavila pokretanje OKX Litepojednostavljenu verziju svoje aplikacije za trgovanje koja korisnicima olakšava kupnju, prodaju, razmjenu i upravljanje svojom kriptovalutom.

S modernijim izgledom i dojmom od verzije namijenjene iskusnim trgovcima, OKX Lite ima za cilj ispuniti očekivanja HODLera i onih koji tek počinju trgovati pružajući pojednostavljen pristup najvažnijim značajkama. To uključuje:

  • Kupujte, prodajte i trgovajte u samo nekoliko klikova
  • Izvršite prijenose u i izvan lanca (slanje i primanje)
  • Zaradite kriptovalute na imovini
  • Sposobnost praćenja tržišnih kretanja u pokretu
  • Pristup partnerskom programu Mystery Box u vrijednosti od 10.000 USD

Lansiranje OKX Lite dolazi neposredno nakon lansiranja tvrtke Prva globalna komercijalna kampanjapod nazivom “Što je OKX?”. Pokretanje kampanje pokazalo je da se mjenjačnica reklamira u svijetu, dok su OKX-ova partnerstva s istaknutim sportskim i zabavnim organizacijama kao što su Manchester City FC, McLaren Formula 1 i Tribeca Festival uvela OKX i svijet trgovanja kriptovalutama u cjelinu. nova publika. OKX Lite nudi ovim korisnicima sigurniji i jednostavniji ulazak u svijet trgovanja kriptovalutama, pomažući im da izbjegnu izlazak iz svoje dubine kada uđu u prostor.

Lansiranjem OKX Litea, OKX također jača svoju predanost promicanju odgovorne trgovine, širenju pristupa kriptovaluti i uklanjanju prepreka financijskoj slobodi. Kako korisnici OKX Litea postupno razvijaju svoju stručnost u trgovanju kriptovalutama, aplikacija OKX omogućit će im da rastu u načinu na koji komuniciraju s njom, što će im na kraju omogućiti da je koriste kao iskusni trgovci kriptovalutama.

Haider Rafeeq, direktor globalnog marketinga, OKX, rekao je: “OKX Lite je naš način da trgovcima i investitorima pružimo najlakši i najugodniji način planiranja, izgradnje i upravljanja portfeljem kriptovaluta. Kada pogledate naše novo korisničko sučelje, moglo bi vas podsjetiti na vašu tradicionalnu brokersku aplikaciju, s nadogradnjama koje stvarno poboljšajte svoje svakodnevno kripto iskustvo. Mogućnost besprijekornog prijelaza između Lite, Pro i Wallet načina je vrlo namjerna. Nadamo se da će naši korisnici ne samo uživati ​​u elegantnom novom korisničkom sučelju, već da će im ova nadogradnja pomoći da neometano prijeđu između ovih tri načina, koji su vrlo namjerno uvedeni.”

Oni koji se sada pridruže OKX-u također mogu pozvati svoje prijatelje da pobijede misteriozne kutije Vrijedi do 10.000 dolara.

Saznajte više o OKX Lite ovdje. Jeste li spremni koristiti Lite? početak ovdje.

Za više informacija obratite se:
Media@okx.com

O OKX-u
OKX je druga najveća svjetska burza kriptovaluta po obujmu trgovanja i vodeći web3 ekosustav. OKX kojem vjeruje više od 20 milijuna globalnih klijenata, poznat je kao najbrža i najpouzdanija aplikacija za trgovanje kriptovalutama za profesionalne ulagače i trgovce posvuda.

Kao ključni partner prvaka Premier lige Manchester City FC i McLaren Formule 1, golfera Iana Poultera, olimpijca Scottyja Jamesa i F1 vozača Daniela Ricciarda, OKX ima za cilj povećati iskustvo obožavatelja s novim financijskim i angažmannim prilikama. OKX je također glavni partner Tribeca Festivala kao dio inicijative za privlačenje više kreatora na web3.

Za razliku od OKX burze, OKX Wallet najnovija je ponuda platforme za ljude koji žele istražiti svijet NFT-ova i metaverzuma dok trguju GameFi i DeFi tokenima.

Da biste saznali više o OKX-u, preuzmite našu aplikaciju ili posjetite: okx.comSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.