September 26, 2022


Poznati analitičar Willy Woo kaže da je cijena Bitcoina (BTC) potisnuta političkom agendom.

Woo govori svojim milijun sljedbenicima na Twitteru ruta Da je s terminskim ugovorima sada teoretski moguće prodati “neograničenu” količinu bitcoina iako je ponuda BTC-a postavljena na 21 milijun.

“Vrata su otvorena za terminsko tržište da kontrolira cijenu bitcoina.

Sada dolazi CME, pokrenuli su BTC kasino u kojem možete igrati s američkim dolarima.

Svidjelo se to hedge fondovima s Wall Streeta.

Koja su sada ograničenja prodaje bitcoina?

Neograničen. Neograničen Fiat.

Uz način na koji se stvaraju terminska tržišta, Woo kaže da veliki igrači sada imaju mogućnost potisnuti cijenu Bitcoina, jednostavnim stalnim pritiskom da prodaju BTC.

“BTC se ne mora uništiti. Samo treba dovoljno kratkih prodaja u sustavu da potisne cijenu.

Bez značajne tržišne kapitalizacije, BTC neće moći ostvariti globalni utjecaj.

Trenutačno je smjernica SEC-a bila povećanje likvidnosti i dominacije budućih ugovora odobravanjem više budućih ETF-ova (fondova kojima se trguje na burzi), uz odbijanje svih spot ETF-ova.

Ovo je sada politička igra.”

Komisija za vrijednosne papire i burzu SAD-a (SEC) odobrila je nekoliko Bitcoin ETF-ova temeljenih na terminskim ugovorima, dok je odmah odbila bezbrojne ponude za postojeći proizvod.

Zagovornici industrije dugo su tvrdili da su ETF-ovi temeljeni na terminskim ugovorima zreliji za manipulaciju cijenama od spot proizvoda.

Povjerenica SEC-a Hester Pierce bila je otvorena zagovornica ETF-a i bila je On je rekao Regulatorna agencija drži Bitcoin prema drugačijem standardu od druge imovine kojom se može trgovati.

“Vrijeme je da Komisija prestane izravno odbijati proizvode kojima se trguje na kripto burzi. Otpor Komisije prema spot bitcoinu postao je gotovo legendaran…

Teško je razumjeti razloge ovog otpora spot proizvodu osim priznanja da je Komisija odlučila podvrgnuti sve što je povezano s Bitcoinom – a vjerojatno i drugom digitalnom imovinom – mnogo strožim standardima nego što bi se primjenjivalo na druge proizvode…

Obrazloženje koje stoji iza toga što je Komisija odbila Bitcoin ETP-ove (proizvodi kojima se trguje na burzi) je samo po sebi općenito i kategorično, što otežava saznanje kako se može dobiti odobrenje.”

Ne propusti priliku – Pretplata Primajte šifrirana upozorenja putem e-pošte izravno u svoju pristiglu poštu

ček kretanje cijena

Prati nas Cvrkuti Facebook i kabel

pretraživati Dnevni Hodel Mix

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Izjava o odricanju od odgovornosti: Mišljenja izražena u The Daily Hodlu nisu investicijski savjeti. Ulagači bi trebali provesti dubinsku analizu prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalute ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i transakcije na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, a The Daily Hodl nije investicijski savjetnik. Napominjemo da je The Daily Hodl uključen u affiliate marketing.

Istaknuta slika: Shutterstock / Marina Korniienko / Krasovski Dmitri

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.