October 1, 2022


OpenSea, digitalno tržište za kripto holdinge i nezamjenjive tokene (NFT), predstavilo je inicijativu za olakšavanje stvaranja i distribucije NFT na tržištu, izvještava Cointelegraph.

Prema Cointelegraphu, uz ovu inicijativu, očekuje se da kreatori pokrenu svoje NFT kolekcije na prilagođenim i prilagodljivim padajućim stranicama, čime tvrtka želi osigurati vidljivost i otkrivanje na novoj početnoj stranici tržišta. Korištenjem prilagodljivih padajućih stranica, kreatori sadržaja moći će, između ostalog, dijeliti fotografije i videozapise, predstavljati značajke tima i sastavljati planove.

Stranice s odbrojavanjem uključivat će informacije o izbacivanju, raspored kovnice, sat za odbrojavanje i, naravno, NFT galeriju. Također ćemo omogućiti kolekcionarima da postave upozorenja putem e-pošte ili ih dodaju u svoj kalendar kako bi ih podsjetili kada se trebaju vratiti u kovnicu”, stoji u najavi.

Na temelju informacija koje je dostavio Cointelegraph, drop-ovi projekta temeljeni na OpenSea-u imat će pristup SeaDrop-u, pametnom ugovoru otvorenog koda koji ima za cilj olakšati iskustvo drop-a, štedeći vrijeme i tehnologije uključene u njihove prilagođene pametne ugovore.

Razvoj sigurnog pametnog ugovora koji može koordinirati višestupanjske operacije pada jedan je od najvažnijih i tehnički najsloženijih elemenata, a kreatori sada mogu u potpunosti preskočiti ovaj korak sa SeaDropom,” rekao je OpenSea.

Štoviše, Cointelegraph je primijetio da se u kolovozu obujam OpenSea smanjio, zajedno s padom dnevnih i mjesečnih transakcija na platformi. Štoviše, tržište je prešlo s 405,75 milijuna dolara u transakcijama 1. svibnja na 5 milijuna dolara u NFT transakcijama 28. kolovoza.

Uz službenu web stranicu Cointelegraph, osnovanu 2013., to je izvor digitalnih medija koji pokriva vijesti o blockchain tehnologiji, kripto imovini i trendovima u nastajanju financijske tehnologije (fintech). Njihov tim ima za cilj pružiti vijesti iz decentraliziranog i centraliziranog svijeta, zajedno s vijestima, analizama i grafikonima cijena kriptovaluta, između ostalog.

(uz uvide iz Cointelegrapha)

Pročitajte također: Binance i FTX nude bankrot kripto zajmodavca Voyagera

Prati nas Cvrkuti Facebooki LinkedIn

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.