September 28, 2022


Compute North, pružatelj podatkovnih centara za rudare kriptovaluta i blockchain tvrtke, ima Noga Za bankrot iz poglavlja 11 na teksaškom sudu, dok troškovi energije eskaliraju i nastavlja se dugotrajni pad na tržištu kriptovaluta.

Tvrtka sa sjedištem u Minnesoti nastavit će s radom jer postavlja plan plaćanja vjerovnicima. U podnesku je navedeno da duguje do 500 milijuna dolara najmanje 200 vjerovnika. Prema dokumentima, Compute North procjenjuje svoju imovinu na između 100 i 500 milijuna dolara.

Tvrtka je započela kao operacija kripto rudarenja 2017., prije nego što se okrenula pružanju usluga hostinga drugim rudarskim tvrtkama. Ranije ove godine suočila se s kašnjenjima u otvaranju velikog rudarskog pogona u Teksasu, zbog lokalnih propisa, što je potencijalno umanjilo njegovu sposobnost da ostvari profit.

Klijenti tvrtke Compute North uključuju rudarske divove Marathon Digital i Compass Mining. Oba Digitalni maraton i rudarski kompas Cvitanje koje nisu očekivali Izračunajte stečajnu datoteku Sjevera kako biste utjecali na njihove poslovne operacije.

Compute North prikupio je 385 milijuna dolara u kapitalu i dugu u veljači i ima nekoliko poslova s ​​kripto rudarima, uključujući Hive Blockchain i Atlas Mining.

Stečajni dosje čini Compute North najnovijom velikom žrtvom tekuće kripto zime, s kripto brokerom voyager digitalnikripto zajmodavac postotna mrežaHedge fond za kriptovalute Tri vlasnička udjela Svi zahtjevi za stečaj podneseni su početkom ove godine.

Kombinacija nižih cijena kriptovaluta i viših troškova energije umanjila je dobit rudara, budući da je pomno praćena mjera prihoda od rudarenja bitcoina još više pala. Najniža razina u dvije godine unaprijed ovaj mjesec.

Budite u tijeku s novostima o kriptovalutama i svakodnevno primajte ažuriranja u svoju pristiglu poštu.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.