September 30, 2022PG22_pune podloge

Atletika Sveučilišta Columbia / David Collinsnogomet


Novi koordinator Paul Rice govori o svojoj jedinici uoči subotnjeg otvaranja sezone
New York – Kako Columbia Football Show počinje u Maristu u subotu navečer, GoColumbiaLions.com će pregledati svaku seriju jedinica. Poslušajte koji je novi koordinator specijalnih timova/trener veznog igrača Paul Rice Morao sam ispričati o svojoj grupi u video playeru iznad.

Od Patricie i Alexandera Sheparda nogometni trener panoli Dostigavši ​​Kolumbiju 2016., Specijalni timovi bili su snaga, postavljajući više programskih rekorda i vodeći u Ivy League u 18 različitih statističkih kategorija u tom razdoblju. Nakon toga Rice preuzima mjesto koordinatora specijalnih timova Justin Stovallkoji je tu ulogu obnašao prethodnih sedam sezona, prešao je u obrambenog koordinatora.

“Kretati se brzinom samopouzdanja, to je ono što propovijedamo od početka kampa”, rekao je Rice. “Igrači u Jedinicu specijalnih timova mogu doći iz napada ili obrane, tako da je važno uliti povjerenje u kamp. Ovdje postoji velika kultura specijalnih timova i želimo da se to nastavi i ove godine zaživi na terenu.”

Sjajno mjesto Alex Filkins, koji je izvršio konverziju u 16 od 24 terenskih pokušaja i bio je poluautomatski s udaljenosti od 40 jardi (12 od 14, 85,7 posto), ističe skupinu studenata sportaša koji se vraćaju. Također stražnji dugi snapper Parker Liftonjedan od pouzdanih seniora koji je na ovoj poziciji započeo posljednjih 20 utakmica za Kolumbiju.

Lionsi, koji su bili sedmi na nacionalnoj ljestvici po rezultatima početnih udaraca, s prosjekom od 25,1 jardi po uzastopnoj rundi, tražit će zamjenu Mike Roussos, koji trenutno provodi završnu godinu na Floridi. Columbia ima neke talentirane mogućnosti za ispunjavanje ove uloge, uključujući starije Ernest Robertson Student druge godine Brvson Kanti.

Kick spot spreman nakon što sam dvaput izabrao All-Ivy League Drew Schmid Diplomirao je nakon 2021. Bitka trening kampa sastojala se od senior Andrew Donovanstudent druge godine studija Matthew Werd i široki prijemnik Cameron Burt Impresionirao je osoblje svojom velikom nogom u proljeće i trening kampu.

Početak u Poughkeepsieju zakazan je za 18 sati, a natjecanje se može pratiti na ESPN3. Kolumbija je u subotu, 1. listopada, otvorila svoj popis utakmica kod kuće protiv rivala iz Premier lige Princetona.

Sezonske ulaznice i ulaznice za pojedinačne utakmice sada su u prodaji i mogu se kupiti posjetom www.gocolumbalions.com/tickets Ili nazovite 888-LIONS-11.

Za najnovije vijesti o nogometnoj reprezentaciji Kolumbije, pratite @CULionsFB na Cvrkut i Instagramna mene Facebook I na webu na GoColumbiaLions.com.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.