September 26, 2022


Bitcoin postupno stječe povjerenje i popularnost u Nigeriji kao održivo sredstvo razmjene. To je ljudima omogućilo prodaju Bitcoin u Nigeriji prikladan. Qxchange je jedna od platformi koja je to omogućila.

Što je bitcoin?

Bitcoin je digitalna imovina i sustav plaćanja koji je izumio Satoshi Nakamoto. Nakamoto je predložio peer-to-peer elektronički gotovinski sustav 2008. godine i lansirao ga kao softver otvorenog koda 2009. godine. Sustav je decentraliziran bez središnje vlasti ili posrednika. Transakcije između korisnika obavljaju se izravno, bez posrednika. Ove transakcije provjeravaju mrežni čvorovi i bilježe se u raspršenoj javnoj knjizi koja se naziva blockchain. Bitcoin je jedinstven po tome što ih ima ograničen broj: 21 milijun.

Bitcoini nastaju kao nagrada za proces poznat kao rudarenje. Može se zamijeniti za druge valute, proizvode i usluge. Od veljače 2015. više od 100 000 trgovaca i prodavača prihvatilo je bitcoin kao način plaćanja.

Sustav radi bez središnjeg repozitorija ili jednog administratora, zbog čega ga je Ministarstvo financija SAD-a klasificiralo kao decentraliziranu virtualnu valutu. Bitcoin se često naziva kriptovalutom broj jedan, iako postoje raniji sustavi. Bitcoin se ispravno opisuje kao prva decentralizirana digitalna valuta. Najveći je te vrste u smislu ukupne tržišne kapitalizacije.

Kako prodati bitcoin u Nigeriji

Bitcoin se u Nigeriji može prodati putem raznih platformi. Jedna od tih platformi je Qxchange. Qxchange je platforma za razmjenu digitalne imovine koja korisnicima omogućuje jednostavnu prodaju bitcoina. Za prodaju bitcoina na Qxchangeu slijedite ove korake:

-Instalirajte aplikaciju Qxchange

Napravite račun na platformi

– Nakon što je vaš račun kreiran, sada možete položiti bitcoine u svoj Qxchange novčanik

– Nakon što ste položili bitcoine u svoj novčanik, sada možete postaviti nalog za prodaju po željenoj cijeni

– Nakon što je vaš nalog za prodaju dovršen, transakcija će biti izvršena, a vi ćete primiti prihod od prodaje u svoj Qxchange novčanik

Zatim možete povući prihod iz svog Qxchange novčanika na svoj bankovni račun. Prodajte Bitcoin na Qxchangeu Jednostavno, praktično i sigurno.

linkovi za preuzimanje

ANDROID LINK: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixels.qtrader

IOS link: https://apps.apple.com/us/app/quchange/id1579616139

Link web stranice: www.qxchange.app

Zašto prodavati bitcoin u Nigeriji?

Prodaja Bitcoina u Nigeriji Omogućuje vam da iskoristite sve veću popularnost i prihvatite bitcoin kao način plaćanja. Također vam omogućuje da iskoristite fluktuacije na tržištu bitcoina kako biste ostvarili profit. Qxchange je jedna od platformi koja je ljudima omogućila jednostavnu prodaju bitcoina u Nigeriji.

ANDROID LINK: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixels.qtrader

IOS link: https://apps.apple.com/us/app/quchange/id1579616139

Link web stranice: www.qxchange.app

Što nosi budućnost?

Budućnost Bitcoina u Nigeriji je vrlo svijetla. Sve više i više ljudi počinje uviđati prednosti korištenja Bitcoina kao načina plaćanja. Također, nigerijska vlada počinje učiti o potencijalu bitcoina i druge digitalne imovine. To će dovesti do većeg usvajanja i korištenja bitcoina u Nigeriji. Qxchange je u dobroj poziciji da iskoristi ovaj rastući trend. To je jedna od vodećih platformi za razmjenu digitalne imovine u Nigeriji zbog svoje jednostavne, praktične i sigurne platforme. Dakle, ako želite prodati bitcoin u Nigeriji, Qxchange je najbolja opcija. Posjetite Qxchange danas kako biste kreirali račun i počeli prodavati bitcoin.

ANDROID LINK: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixels.qtrader

IOS link: https://apps.apple.com/us/app/quchange/id1579616139

Link web stranice: www.qxchange.appSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.