September 26, 20222003 u NGU - nezaboravna utakmica

Sveučilište Coastal Carolinanogomet


Nogomet pobjeđuje u izvođenju jedanaesteraca u North Greenvilleu u prvoj utakmici u četvrtak navečer
Conway, SC – Coastal Carolina Soccer ove godine slavi svoju 20. sezonu, nakon što je svoju inauguralnu sezonu odigrao 2003. godine.

Kao dio ovosezonskog slavlja, Coastal Athletics Division svaki će tjedan predstaviti nezaboravnu utakmicu, turnir ili trenutak koji će sačiniti povijest Coastal Carolina Football Programa.

1. tjedan: Prva nogometna utakmica u povijesti programa (6. rujna 2003.)
2. tjedan: Chants Off Work br. 1 JMU (10. rujna 2005.)
treći tjedan: Coastal Solstice No. 3 Foreman 29-27 (7. listopada 2006.)
Obalni nogomet pobjeđuje izvođenjem penala u North Greenvilleu (25. rujna 2003.)
Potaknuta s 35 neodgovorenih poena u drugoj četvrtini, Coastal Carolina prekinula je niz od dva poraza pobjedom 49-39 u North Greenvilleu 25. rujna. Pobjedom, CCU je porastao na 2-2 u sezoni, dok je North Greenville pao na 0-4.

Ova pobjeda bila je prva gostujuća pobjeda u povijesti programa i došla je u prvoj utakmici ikada u četvrtak navečer.

Coastalov uvodni napad je trajao 58 jardi u 13 igranja, a vrhunac je bio bek koji je trčao osam jardi Ren McKinnon Navijati unaprijed 7-0.

North Greenville postigao je sljedećih 17 poena, uključujući dva touchdowna u prve četiri minute druge četvrtine.

Tada je obalni dva puta eksplodirao trčanjem nazad Ondres Perkins i Demetrije Morante U 1:09 i treću manje od dvije minute kasnije od strane Moranta koji je doveo CCU u vodstvo 28-17 sa 7:23 preostalih do poluvremena.

Napadači nisu završili, jer je Perkins postigao još jedan touchdown na podu i beku Lonzy Green Imao je presretanje od 55 jardi za touchdown da bi CCU-u donio prednost od 42-17 u prvom poluvremenu.

North Greenville je zabio dva puta u razmaku od četiri minute krajem treće i početkom četvrte trećine i smanjio razliku na 42-31 s više od 13 minuta do kraja natjecanja.

Međutim, CCU je držao loptu više od šest minuta u svom sljedećem napadu za žvakanje vremena, a zatim ga je, u sljedećem posjedu, prekinuo pogotkom s 12 jardi od Perkinsa s manje od minute igre.

North Greenville dodao je još jedan posljednji dodir s 25 sekundi za igru ​​kako bi ograničio bodovanje.

Perkins, brucoš iz Firence, imao je sjajnu večer, trčao je 34 puta za svoju najbolju sezonu ikada s 202 jarda i tri touchdowna. Darnell Williams Također je bio ključan za njegov povratni udarac, zaradivši pet povratnih udaraca za 166 jardi, dajući Coastalu prosječnu startnu poziciju za liniju početnog udarca Crusadersa od 40 jardi.

North Greenville predvodio je bek Bobby Bateman, koji je bio 20-za-43 za 369 jardi uz tri touchdowna i tri presretanja, dok je Clay Wells imao 12 pogodaka za 206 jardi.

Chanticleers bi prvu sezonu završili s ukupnim omjerom 6-5 pobjedama nad Newberryjem, North Greenvilleom, Charlestonom (W.Va.), Savannah Stateom, Davidsonom i Charleston Southernom.

Za potpunu pokrivenost CCU nogometa, pratite navijanje na društvenim medijima @CoastalFootball (Twitter), facebook.com/CCUChanticleers (Facebook), goccusports (Instagram) ili posjetite službeni dom Coastal Carolina Athletics na www.GoCCUsports.com.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.