September 28, 2022


Nije prošlo dugo vremena Nedavno ETH spajanje Svima u kripto svijetu to privlači. Godine 2022. tržište je zabilježilo priljev malih ulagača koji su se pridružili tržištu i uživali u dvostrukim, trostrukim i većim povratima svojih ulaganja.

Stručnjaci kažu da će se stvari vrlo brzo promijeniti nakon ETH-a i da će biti sve veće Mjenjačnica kriptovaluta Uložite u ovo. Integracija ETH-a ima za cilj napraviti revoluciju u blockchainu, a kripto ekosustav bi također mogao imati velike koristi.

Dakle, na temelju ekstremnih promjena koje je donijelo spajanje ETH-a, identificirali smo sedam kriptovaluta koje bi uskoro mogle eksplodirati zbog ove nadogradnje blockchaina.

Popis alternativnih kovanica koji će eksplodirati nakon spajanja Ethereuma

Ispod je popis altcoina koji su spremni eksplodirati svoj rast i potaknuti cijene nakon nedavnog spajanja Ethereuma koje se dogodilo.

 1. Tamaduji (Tama)
 2. Battle Infinity (EPAT)
 3. Sretni blok (LBLOCK)
 4. Cardano (ADA)
 5. Decentraland (MANA)
 6. Ripple (XRP)
 7. Solana

Tamaduji (Tama)

tamdoge - igraj za pobjedu 2

Tamadoge je novčić meme s vlastitim Tamaverseom, koji korisnicima omogućuje stvaranje, podizanje i borbu s vlastitim Tamadoge ljubimcima. To je deflacijska kriptovaluta, gdje se korisnici bore da se popnu na ljestvici najboljih zarađujući bodove. Stoga igrači s najviše bodova na kraju svakog mjeseca mogu tražiti svoje mjesečne Dogepool dobitke.

Tamadoge koristi Najnoviji NFT I drugi simbolički standardi, simbol koji može ubrizgati život u vaše Tamadoge ljubimce. Nema sumnje da je ovaj projekt vrlo ozbiljan, znajući da iza njega stoji tim iskusnih kripto stručnjaka, programera i dizajnera koji poznaju ovo područje kriptografije iznutra i izvana.

Općenito, većina kripto projekata svojim korisnicima naplaćuje poreze na transakcije, uključujući da projekt dobiva postotak tokena koji se prenose, kupuju ili prodaju. Mnogi od tih projekata to čine kako bi osigurali dugoročno financiranje svojih projekata, osobito kada tokeni nemaju stvarnu korisnost.

U usporedbi s drugim tokenima, Tamadoge je druga priča jer ne koristi nikakav porez na transakcije. Oni vjeruju da bi vrijednost trebala proizaći iz samog projekta, a ne samo od onih koji trguju tokenom.

Ovaj uslužni meme novčić jednostavno uništava platforme društvenih medija i već je dosegao gotovo 50 tisuća pratitelja na Twitteru. Nadalje to, Upravo ste prikupili 19 milijuna dolara u pretprodaji!

Tamadoge su osnovali i stvorili istaknuti vlasnici memea bez roka dospijeća i bez poreza na sve TAMA transakcije. Stoga, kada kupujete u trgovini Tamadoge, uvijek plaćate Tamadoge tokenom (TAMA).

>> Kupite Tamadoge sada <<

Battle Infinity (EPAT)

Battlevision

Battle Infinity puno je više od jednostavnog standardnog koda. Štoviše, to je ekosustav usmjeren na fantasy sportove, dopuštajući igračima da formiraju timove i bore se s drugim igračima za postizanje višeg ranga u ligi.

Ova platforma koristi IBAT kao izvorni token koji se nalazi na Binance Smart Chain-u. Osim toga, sva sredstva u igri procijenjena su od strane IBAT-a, a igrači ih mogu koristiti za transakcije, skladištenje i druge aktivnosti.

Battle Infinity uvršten je na LBank Exchange 26. kolovoza 2022. kao ideja za širenje globalnog dosega i povećanje vidljivosti.

Glavni cilj igre Battle Infinity je revolucionarizirati fantasy sportove natječući se protiv vrlo popularnih tvrtki u Indiji, kao što je Dream11.

Osim toga, Indija je usvojila blockchain tehnologiju brže od drugih zemalja, što je rezultiralo stvaranjem nekih izvrsnih aplikacija pomoću tehnologije koju smo pružili. Osim Battle Infinity, postoji puno drugih uspješnih indijskih kriptovaluta, uključujući Polygon, poznatiju kao Matic Network, WazirX, CoinDCX itd.

Coinsniper izvještava da je Battle Infinity potvrđen od strane KYC-a i da je dobio više od 193.900 glasova. Time se zanemaruje mogućnost da će BI tim uzeti novac investitora i nestati preko noći. Također, tvrdi se da je Pametni ugovor Battle Infinity revidiran na ranjivosti od strane Solid Proofa, pružajući još jedan sloj sigurnosti za igrače.

Battle Infinity sastoji se od šest različitih proizvoda:

 • IBAT Premijer liga
 • IBAT bitka swap
 • IBAT bojno tržište
 • IBAT borbene igre
 • IBAT bojno polje
 • i IBAT Battle Stake.

Pretprodaja IBAT tokena završila je nedavno, 66 dana prije početnog ciljanog datuma, jer je 5 milijuna dolara u BNB tokenima rasprodano brže od očekivanog.

Battle Infinity službeno je uključen u PancakeSwap, što je također dovelo do značajnog povećanja cijene. U vrijeme pisanja, cijena IBAT-a iznosi 0,003093 USD, s 24-satnim obujmom trgovanja od 84 871,71 USD.

>> Kupite Battle Infinity ovdje <<

Sretni blok (LBLOCK)

Lucky Block

Mnogi investitori u kriptovalute već su čuli za ovaj projekt, koji je postao najbrža kriptovaluta koja je ove godine dostigla tržišnu kapitalizaciju od milijardu dolara.

Lucky Block je NFT natjecateljska platforma koja nudi svakodnevna natjecanja – decentralizirana, poštena i transparentna. Izvorni token Lucky Block je LBLOCK i koristi standard BEP-20, čini vitalni dio ekosustava Lucky Block i posebno se koristi za razne zadatke, uključujući dodjelu nagrada.

Lucky Block razlikuje se od ostalih kripto projekata jer su u projektu Lucky Block svi pobjednici. Sve dok korisnici posjeduju LBLOCK ili Lucky Block NFT, svaki korisnik Lucky Blocka može tražiti dio fonda nagrada kako bi glasao za sljedeću dobrotvornu organizaciju za donaciju Lucky Blocka.

Ova metoda omogućuje igračima pobjedu, čak i ako su neuspješni u tjednim izvlačenjima nagrada. Nadalje, svaki nositelj LBLOCK-a u vrijednosti od 500 USD po danu prije izvlačenja glavne nagrade može zatražiti jednu ulaznicu potpuno BESPLATNO.

Unosi se popunjavaju NFT kombinacijama iskovanim za svaku nagradu. Osim toga, ako ste vlasnik Platinum Rollers Cluba NFT, dobit ćete besplatan ulaz na sva odabrana Platinum NFT nagradna natjecanja.

Ulaznice za posebnu nagradnu igru ​​koštaju samo 1 USD uz minimalni iznos kupnje od 5.

Nedavno je Lucky Block tim razvio novu verziju pod nazivom “LBLOCK v2”, koja je puštena u javnost. Najnovija verzija tokena ERC-20 koristi standard BEP-20 i izvorna je za Ethereum blockchain. Zbog činjenice da Ethereum ima najveći izbor dApp-ova, sada postoji mogućnost uključivanja LBLOCK-a na popis uzbudljivih projekata.

LBLOCK v2 više ne prikazuje porez na promet, u usporedbi s izvornim LBLOCK tokenom, što znači da je privlačniji iz perspektive ulaganja. Stoga dnevni trgovci sada mogu slobodno trgovati LBLOCK-om, što im pomaže povećati likvidnost i povećati potražnju.

>> Kupite Lucky Block na Lbank <<

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) je javna, decentralizirana blockchain inicijativa. Nakon prve i druge generacije kriptovaluta, Bitcoina i Ethereuma, Cardano (ADA) dolazi na red. Budući da se radi o trećoj generaciji kripto platforme, Cardano programeri naporno rade na povećanju opsega slučajeva korištenja platforme.

Platforma trenutno obrađuje više od 80.000 transakcija dnevno, ali ima prostora za širenje.

Cardano je skalabilna, fleksibilna i svestrana blockchain platforma za pametne ugovore koja omogućuje proizvodnju mnogih novih decentraliziranih financijskih aplikacija, kriptovaluta, igara i drugog softvera.

Cardano Network je rangiran među prva tri lanca u pogledu protokola i sigurnosti.

Decentraland (MANA)

Ukratko, Decentraland je protokol kriptovalute u kojem korisnici mogu kupiti parcele zemlje u metaverzumu – koje se također nazivaju digitalne parcele. Nakon kupnje ovih digitalnih parcela, možete ih razvijati ili prodati po višoj cijeni.

Bit će vam drago znati da je Decentraland više od same platforme na kojoj korisnici kupuju digitalne dijelove zemlje. Također omogućuje korisnicima međusobnu komunikaciju i interakciju putem svijeta virtualne stvarnosti. Osim toga, uključuje razne vrste virtualnog sadržaja, svjetske igre itd.

MANA je kripto token koji se koristi za kupnju digitalnih parcela zemlje. Također služi kao sredstvo plaćanja u svijetu.

Ripple (XRP)

XRP je originalna Ripple valuta koji omogućuje transakcije na blockchainu.

Transakcije na XRPL-u traju otprilike 3-5 sekundi i koštaju oko 0,0002 USD po transakciji. Ono što je najvažnije, Ripple blockchain može obraditi 1500 transakcija u sekundi i potrošiti manje električne energije od Bitcoina.

Financijske institucije diljem svijeta koriste XRP za omogućavanje prekograničnih plaćanja. XRP mogu koristiti pojedinci i tvrtke za sigurno plaćanje. Također, Ripple radi na CBDC-ovima s nekoliko zemalja, uključujući istraživanje u SAD-u i Velikoj Britaniji.

Solana

Solana je visoko funkcionalan projekt otvorenog koda koji se oslanja na prirodu blockchain tehnologije kako bi pružio rješenja za decentralizirano financiranje (DeFi). Protokol Solana razvijen je za poboljšanje stvaranja decentraliziranih aplikacija (DApp). Cilj mu je poboljšati skalabilnost uvođenjem konsenzusa o dokazu povijesti u kombinaciji s osnovnim konsenzusom o dokazu o udjelu na blockchainu.

Solana također raste u područjima GameFi-ja i DAO-a jer je njegova mreža zabilježila porast NFT tržišnih interakcija i DAO aktivnosti, snažnu interakciju s GameFi-jem i pad DeFi tržišnog udjela.

Zbog svog inovativnog hibridnog modela konsenzusa, Solana također uživa interes manjih i institucionalnih trgovaca.

zaključak

Bez sumnje, nakon nedavnog spajanja Ethereuma koje se dogodilo, mnoge promjene će se dogoditi u kripto svijetu. Dakle, to znači da će neke valute imati koristi od toga i donijeti više profita investitorima, dok će neke valute značajno deprecirati i nanijeti ozbiljnu financijsku štetu svojim investitorima.

Općenito, napravili smo predviđanje i naveli neke od trenutnih altcoina u koje vrijedi ulagati. Stoga, pogledajte i donesite odluku za sebe.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.