October 1, 2022


Nacionalni mjesec obiteljskog obroka™ okuplja sve za stolom

Harrisburg, Pennsylvania.i 21. rujna 2022 /PRNewswire/ – “Vrijeme je za večeru! Vrijeme je za večeru!” Klasični obiteljski poziv da dođete za stol za večeru zamijenjen je ručkom u pokretu, u uredu ili sami kod kuće. Igrom slučaja ostao je važan dio obiteljskog života – kvalitetno provođenje vremena za stolom.

Zato Nacionalna udruga za smrznutu i ohlađenu hranu (NFRA) promiče Nacionalni mjesec obiteljskih obroka—inicijativu da se obitelji potaknu da se obavežu na još jedan obiteljski obrok kod kuće tjedno u rujnu.

Redoviti obiteljski obroci povezani su s mnogim pozitivnim ishodima za djecu, uključujući više rezultate, zdravije prehrambene navike, težinu i manje rizično ponašanje.

Iako se može činiti da može biti teško brzo staviti domaći obrok na stol, postoji jednostavan trik da to učinite često – smrznute posude i mliječni proizvodi! Ovi odjeli s namirnicama prepuni su jednostavnih, praktičnih i ukusnih proizvoda i rješenja koja čine obiteljske obroke brzima. Osim toga, vrijeme koje provodite zajedno u kuhinji i za stolom ima brojne prednosti.

kvalitetno vrijeme

Iznad svega, dragocjeno je vrijeme koje obitelji provode za stolom. Produbljuje odnose s obitelji i prijateljima, a jednako je dobar za vaše mentalno i fizičko zdravlje kao san, vježbanje i prehrana1. Obroci koji se jedu kao obitelj također poboljšavaju prehranu i emocionalno blagostanje1.

Obroci koji štede vrijeme i gnjavažu

Ne možete nadmašiti praktičnost, jednostavnost i uštedu vremena mnogih proizvoda koji se nalaze u zamrznutim i mliječnim prolazima. Njihovi prečaci i jednostavna rješenja čine pripremu obiteljskog obroka jednostavnom. ovo je Večera sa povrćem na žaru i piletinom Korištenje prečaca za zamrzivač ne može biti lakše.

Prethodno narezano voće i povrće. Pripremljene i smrznute strane. Komponente spremne za upotrebu. Raznolikost proizvoda koji štede vrijeme je beskrajna – eliminirajte gnjavažu i glavobolju i omogućite vam da brže uživate u obiteljskom vremenu.

Priprema obroka je obiteljska stvar

Koristeći smrznute i ohlađene proizvode, lako je uključiti djecu svih uzrasta u pripremu obroka. Mala djeca mogu pomoći u pripremi prethodno narezanog povrća i voća koje se jednostavno može otvoriti i staviti u zdjelu ili peći u mikrovalnoj pećnici.

Starija djeca mogu biti od pomoći rezanjem, mjerenjem i dijeljenjem ohlađenih sastojaka prema potrebi za obrok, poput maslaca, mlijeka i pripremljenog tijesta.

Osim toga, veća je vjerojatnost da će djeca jesti hranu u kojoj su im pomogli pripremiti, tako da je ovo dobra stvar za sve.

Najbolja hrana i istraživanje

Kada je obitelj na okupu, roditelji mogu oblikovati dobre prehrambene navike, poput jedenja povrća, ne prejedanja i osiguravanja da vam se nudi raznovrsna hrana. Smrznuta i ohlađena hrana olakšava postizanje ovih navika uz mnoge praktične, zdrave, unaprijed zapakirane proizvode.

Kada se cijela obitelj okupi, roditelji se mogu zabaviti počevši istraživati ​​nove kulinarske poslastice i obroke. Može započeti jednostavnom, zabavnom stranom, a zatim se polako proširiti na cijeli obrok. Zamrznuti prolaz prepun je uzbudljive hrane koju će obitelj uživati ​​isprobavajući.

Konzumiranje ove vrste hrane pomoći će djeci proširiti horizonte i potaknuti ih da istražuju i uče o novim kulturama i iskustvima.

Stvorite ukusnu tradiciju zajedničkog objedovanja kao obitelji uz pomoć smrznutih obroka i mliječnih proizvoda. Jedan obrok tjedno može napraviti veliku razliku!

NFRA čini više isplativim okupiti obitelj. Jesenski štedljivi darovi daju kupcima priliku da osvoje darovne kartice supermarketa – čineći obiteljske obroke puno lakšim. Uđite za pobjedu čak 3. listopada u EasyHomeMeals.com.

O Nacionalnoj udruzi za smrznutu i ohlađenu hranu (NFRA)

NFRA (www.NFRAweb.org) je neprofitna trgovačka udruga koja predstavlja sve sektore industrije smrznute i rashlađene hrane. NFRA sponzorira nacionalne promocije za ožujak smrznute hrane, lipanj Mjesec mliječnih proizvoda, sladoledna remek djela i lipanj/srpanj; Pruža informacije potrošačima kao što su smjernice za sigurnost hrane, savjete za pripremu obroka, recepte i prilike za nagradne igre putem www.EasyHomeMeals.comLokacija potrošača i karakteristike društvenih medija.

  1. izvor: https://www.fmi.org/family-meals/toolkits/infographics

IZVOR Nacionalna smrznuta i ohlađena hranaSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.