October 1, 2022


Florida – The Seminoles, Florida Odlaze u Louisville tjedan dana nakon prijeko potrebne pobjede protiv njega LSU Prošli vikend, možda, više od tjedan dana oproštaj prije odlaska na put da se suoči s Cardinalsima u Kentuckyju.

Softball tim proslavio je početak jeseni, ženski nogomet donio je Rice guščje jaje, odbojka na pijesku zaslužila je američka priznanja i još mnogo toga.

nogomet

Seminoles će se vinuti u nebo kako bi odletjeli u Louisville, Kentucky na prvu “službenu” utakmicu na putu sezone i započeti ACC igru ​​pod svjetlima u petak navečer. Momčad dolazi do pobjede u teškoj borbi 23-24 protiv LSU Tigersa ranije ovog mjeseca, a prošli tjedan imali su prvi tjedan u sezoni.

Vegas je imao igru ​​protiv Cardinala čak i na početku tjedna – ona je sada premještena u FSU-ov izbor s dva boda i trebala bi se više okrenuti prema FSU-u jer postaje favorizirana kako se približava dan utakmice.

Najnoviji treneri i ankete objavljeni su u nedjelju i iako se Nolesovi nisu uspjeli probiti ni među prvih 25, pobjeda ovog vikenda trebala bi ih gurnuti na ljestvicu prvi put od predsezone 2018. kada su imali 19 godina. u oba prije potpunog istjecanja.

Ako niste uhvatili sav kaos koji se događa u CFB svijetu tijekom FSU-ovog Tjedna oproštaja, idite na Zbogom Tema tjednog gledanja: prijenos, informacije o igri, rasprava Ponovno proživite nemir i smijeh obožavatelja aligatora na jednom mjestu.

“Kvalifikacija za kuglu” nije bio izraz koji se koristio za opisivanje Seminolesa u posljednjih nekoliko godina, a prema FPI-u, FSU ima 94,2% šanse da tamo stigne po prvi put od 2019. godine.

Pobjeda ovog vikenda učinila bi čuda za program koji želi upisati Boston College i Wake Forest nepobijeđen.

Bivši obrambeni igrač FSU-a, Jermaine Johnson II debitirao je u nedjelju i zaradio prvi otkaz u svojoj karijeri kao New York Jet. Johnson je uspio završiti beka Ravensa Lamara Jacksona na drugom i desetom mjestu.

James Winston je napravio stvari James Winston je ostvario svoju pobjedu u četvrtoj četvrtini 2014. protiv Atlanta Falconsa.

udaljenost Detaljna lekcija anatomije početkom tjedna, Winston nam je detaljno opisao kroz što je prolazio u četvrtoj četvrtini. Pitam se koliko dobro funkcionira s ljestvicom boli od 1 do 10 u liječničkoj ordinaciji.

Zapošljavanje

Ako želite saznati sve najnovije informacije o vojnim posjetima, koji novaci posjećuju ovaj vikend i kako su prošli u New Orleansu, vojnici na Nacija Tomahawk Oni rade sjajan posao sa svojim audio datotekama i ažuriranjima koja možete čitati i slušati Florida State Soccer: Službeno zapošljavanje u Tribeu ’23 i tema na portalu br. 9. Tema za zapošljavanje broj 8 može se pronaći ovdje.

Svi sportovi

Nogometašice su se suočile s Rice u nedjelju poslijepodne za svoju treću uzastopnu pobjedu od 5-0 ove sezone u Houstonu. #8 Noles će se ponovno vratiti na gostovanje ovog petka kada odu u Massachusetts preuzeti vodstvo Boston Eagles College U 16 sati Oni Echigeni (1), Gina Nigsunger (2) i Maria Alagoa (2) imale su pet poena u susretu.

Softball tim započeo je s treninzima prošli tjedan i priredio timsku večeru kako bi proslavio jesen. Nacija Tomahawk Gwen Rhodes izložila je najbolje trenutke tima iz 2022. ranije prošlog mjeseca koji se mogu vidjeti u njima 5 najboljih FSU softball trenutaka od 2022.

Dvije odbojkašice na pijesku dobile su američka priznanja. Rez su napravili Kara Sasak, Alexis Durich, Jordan Bisker i Chloe Charles (časni muškarac).

Sa Seminoles.com:

Dva Seminola iz države Florida imenovana su u AVCA Junior All-American First-Team 8. rujna 2022. FSU se izjednačio s UCLA-om na drugom mjestu s četiri sportaša koji su osvojili mjesta u All-American timu. Novopečeni Kara Sasak i Alexis Durich zaradili su počasti prve momčadi nakon sezona visokog profila. Arden Bisker i Chloe Charles također su zaslužili američka priznanja.

Muški golf srušio je dva programska rekorda tijekom vikenda postavivši najnižih 261 u drugom krugu Maui Jim Intercollegiate. Noles je u nedjelju završio na trećem mjestu.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.