October 1, 2022


Wilkes Barre, Pennsylvania (17. rujna 2022.) – Ženski teniski tim Stevens Institute of Technology bio je savršen tijekom svog prvog dana na pojedinačnom turniru Middle Atlantic Conference u subotu. Pobjednik je vidio svih jedanaest sudionika koji su napredovali u polufinale u svojim zagradama na turniru čiji su domaćini bili King’s College i Sveučilište Wilkes. Stevens se kvalificirao u polufinale u devet zagrada i finale u zagradama.

U samcu, apsolvent Agatha Malinowski Prošao sam u polufinale s par pobjeda. Dobila je oba gema u dva seta i počistila svoj četvrtfinalni meč sa 6-0, 6-0. Sučelit će se s Alexandrom Banquo s Albright Collegea u sutrašnjem polufinalnom meču.

prva godina Stephanie Untermeyer Također je dobila oba svoja meča u dva seta na putu do polufinala. Izgubila je samo dva meča u četiri odigrana seta i u polufinalu će se susresti s Tea Amerise iz Wilkes.

U br. 3 Solo Trip, Junior Polina Odintseva Kvalificirala se u polufinale kao tri nositeljice. Pobijedila je u svom meču prvog kola 6-0, 6-1, au polufinalnom meču se susreće s Lydijom Barbour sa Sveučilišta Misericordia.

Student druge godine studija Emma Igoya Oprostila se u prvom kolu svog puta kao 2. nositeljica, a zatim je pomela svoj četvrtfinalni meč 6-0 6-0. Vratit će se sutra polufinalnim mečom s Meredith Haas s Lebanon Valley Collegea.

Jedina patka koja je dobila prvo sjeme na svom putovanju bila je učenica drugog razreda Isabella Donna. Oprostila se u prvom kolu, a zatim je svoj četvrtfinalni meč pomela u dva seta bez izgubljenog meča. U polufinalu ćete se boriti s Erin Cridge iz Misericordije.

prva godina Anusha Singh Bio je posljednji član Stevensove postave koji je gledao rad singlova. Dogurala je do posljednje runde u svom luku i nije ispustila skupinu u svojoj pobjedi. Rachel Dougherty sa Sveučilišta Christ suočava se u finalu Singles Journey #7.

Ducksi su nastavili s uspjehom u parovima, počevši s Malinowskim i Untermeyerom u prvoj vožnji. Dvojac je bio drugi nositelj i dobio je svoj prvi meč 8-4 i četvrtfinalni meč 8-0 na putu do polufinala. Suočit će se s mužem Banquo i Timothyjem od Albright.

Odintseva i Donna oprostile su se i dobile četvrtfinalni meč 8-6 za prolaz, Igoya i prva godina Anya Sharma Dobio je broj 1 na trećem putovanju i napredovao s 8-2 pobjedom u prvoj četvrtini.

Prošla ekipa je bila sjajna Juliette Marchisio I to prve godine Alyona Hitz koji se plasirao u finale svoje kategorije pobijedivši u polufinalu 8-0. Sučelit će se s dvojcem Trace i DeLisio iz Libanonske doline.

sljedeći

  • Stevens će nastupiti u polufinalu koje počinje u nedjelju ujutro u 9 sati.

Facebook: “Like” Stevens Athletics
Twitter: @stevensducks
Instagram: @stevensducks
#Svi ustaniteSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.